DM knjižica 50 bodova

DM knjižica 50 bodova

DM knjižica za 50 bodova

DM knjižica za 50 bodova vrijedi za listopad i studeni 2013

DM knjižica s bodovima: DM knjižica s kuponima za popuste za 50 prikupljenih  bodova na DM kartici Svijetaprednosti.  DM knjižica s popustima donosi Vam pregled svih mogućnosti za uštedu pri kupnji  omiljenih proizvoda iz DM prodavaonica, pogledajte i iskoristite svoje bodove.

 

Iskoristite i DM  bon za popust: Uz  bon iz ove knjižice možete ostvariti 15% popusta na ukupni iznos Vaše kupnje!

Izdvajamo neke od dobrih prilika za uštedu uz DM knjižicu bodova:  25 posto popusta možete ostvariti pri kupnji Elizabeth Arden Green Tea edt, 30 ml mirisa,  Maybelline Affinitone tekućeg pudera, L‘Oréal Paris Excellence boja za kosu sve nijanse te Garnier boje za kosu, odabrani Wella Pro Series, Keune, Fitoval  i drugi h proizvoda za njegu kose, Afrodita i Garnier njege za kožu lica, Aquafresh, Colgate i Oral B proizvoda, Nivea i Ralon muške kozmetike i mnogih drugih proizvoda. 

Uz ove i druge popuste od 25 posto iskoristite i ponudu 25 posto na jedan proizvod po Vašem izboru!

Prelistajte cijelu DM knjižicu s popustima za 50 bodova i saznajte za sve dobre prilike iz Svijeta prednosti.  Ponuda je aktualna kroz listopad i studeni 2013. godine.

Pogledajte i druge objave u našoj rubrici DM; ovoga tjedna ne propustite novi redovni DM katalog kojega možete svakog drugog četvrtka pronaći na našim stranicama. Želite li još više dobrih ponuda, zavirite u našu rubriku Kozmetika i odaberite neki od aktualnih kataloga.