DM knjižica 150 bodova

DM knjižica 150 bodova

DM knjižica 150 bodova

DM knjižica 150 bodova vrijedi za listopad i studeni 2013.

DM knjižica s bodovima: DM knjižica s kuponima za popuste za prikupljenih 150 bodova na DM kartici vjernosti Svijet prednosti. Prelistajte DM knjižicu s kuponima za 150 bodova i Vaše omiljene proizvode iz DM prodavaonica kupujte uz popuste. Iskoristite i DM  bon za popust: Uz  bon iz ove knjižice možete ostvariti 15% popusta na ukupni iznos Vaše kupnje!

Izdvajamo neke od dobrih prilika za uštedu uz DM knjižicu bodova: 50 posto popusta na jednu ili više toaletnih voda ili  deo naturals woman sprejeva  Aadidas  pri jednoj kupnji, 50 posto na Maybelline Dream Airfoam tekući puder, Alverde maskaru, Syoss Mixing Colors boje za kosu, Eho style pjene za kosu, Gliss tretman za njegu kose u pjeni, Olival silikonski serum za njegu kose, Pantene tretman za njegu kose sve vrste, Eveline biohyaluron dnevnu ili noćnu kremu za njegu lica i brojne druge proizvode.

Prelistajte cijelu DM knjižicu s popustima za bodove i saznajte za sve mogućnosti za uštedu ovoga mjeseca. Ponuda je aktualna kroz listopad i studeni 2013. godine.

Pogledajte i druge objave u našoj rubrici DM; ovoga tjedna ne propustite novi redovni DM katalog kojega možete svakog drugog četvrtka pronaći na našim stranicama. Želite li još više dobrih ponuda, zavirite u našu rubriku Kozmetika i odaberite neki od aktualnih kataloga.