DM knjižica dodatnih pogodnosti

DM knjižica dodatnih pogodnosti

DM knjižica dodatnih pogodnosti

DM knjižica dodatnih pogodnosti vrijedi od 01.05. do 31.05.2013.

Pri svakoj zamjeni active beauty bodova za knjižice Svijeta prednosti za 50 ili 150 bodova na blagajni dobivate ovu DM knjižicu dodatnih pogodnosti s kojom ostvarujete -25% i -50% na odabrane proizvode.

 

DM katalog – DM knjižica dodatnih pogodnosti za članove Active Beauty DM kluba vijernosti; popusti od 25 i 50 posto na preko 30 atraktivnih proizvoda najomiljenijih brandova. Pregledajte DM katalog knjižicu s bodovima i otkrijte sniženja na Max Factor i L’Oreal dekorativnu kozmetiku, Nivea i Afrodita njegu tijela, Di proizvode za zaštitu od sunca, Palmolive, Radox i Axe gelove za tuširanje, Listerine, Colgate i Oral B za higijenu i njegu zubi i usne šupljine i još mnogo toga, prelistajte DM katalog knjižicu s bodovima.

 

U novoj knjižici s bodovima za članove DM Active Beauty kluba – novom DM katalog specijalnom izdanju pronađite cijene s popustima na gotovo cjelokupan DM asortiman; njegu lica i tijela, kose, zubi, depilacijske proizvode, program za zaštitu od sunca, gelove za tuširanje i sapune, vlažne maramice, higijenske uloške te proizvode za održavanje čistoće i svježine Vašeg doma. Pogledajte posebni DM katalog.

 

Za Vas smo prelistali DM katalog – knjižicu s bodovima i izdvojili samo neke od odličnih proizvoda na popustima; zamijenite kupone iz DM katalog knjižice s bodovima za 50 posto popusta na Schwartzkopf Gliss Ultimate Repair Elixir ili Oil Elixir  i uštedite 32,45 kuna. 50 posto popusta i uštedu od 25,95 kn ostvarite i pri kupnji  Nivea pure & natural kreme za učvrščivanje kože 300 ml, Radox gelova za tuširanje, Gilette Satin care gelova za brijanje ili  Fresh & Clean dezinfekcijskih vlažnih maramica 20/1. Pronađite sve proizvode u pola cijene i sami se uvjerite u odličnu uštedu uz novi DM katalog – knjižicu s bodovima.

 

Sav ostali asortiman DM katalog – knjižice s bodovima uz kupone predočene na blagajni kupite uz 25 posto popusta. Izdvajamo  Max Factor 2000 Calorie maskaru sve vrste (ušteda 16,98 kuna), L’Oreal Paris True Match tekući puder sve nijanse (uštedan 28,73 kune), Labelo, Elseve L’Oreal, Schwartzkopf, Wella, Taft, Nivea, Axe i brojne druge poznate brandove kozmetičkih proizvoda. Pronađite sve snižene brandove u DM katalog posebnom izdanju – knjižica s pogodnostima

 

Od artikala za higijenu doma izdvajamo 25 posto popusta na Jar deterdžent za posuđe, Ariel gel kapsule za pranje rublja i Lenor omekšivače sve vrste.

 

Prelistajte cijeli DM katalog – knjižicu s bodovima, nabavite svoju knjižicu i pripremite kupone za sljedeći odlazak do DM prodajnog mjesta.

 

Prelistajte i redovne DM kataloge, kao i druge objave u rubrici DM, te ostale kataloge iz rubrike Kozmetika.