DM katalog svijet prednosti

DM katalog svijet prednosti

DM katalog svijet prednosti

DM katalog svijet prednosti vrijedi od 01.09. do 15.09.2016.

Novi DM katalog –  pogodnosti za članove kluba Svijeta prednosti u rujnu; prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i kupujte uz uštede. Ponuda vrijediod  1. do 15. rujna 2016. godine.

Od pogodnosti iz Svijeta prednosti u rujnu DM katalog izdvaja: Za 10 DM Active beauty bodova dobivate 30 posto popusta na sve parfeme, 30 posto popusta na sve Deborah proizvode, 30 posto popusta na Loreal Paris proizvode, 50 posto popusta na sve Chilly proizvode.

30 posto popusta na sve mam proizvode, 30 posto popusta na sve Violeta proizvode za bebe, 30 posto popusta na Nila tekući prašak za rublje, 30 posto popusta na sve Dash proizvode, 30 posto popusta na sve Mr. Muscle proizvode, 66 posto popusta na Vitapur tave, 10 posto popusta na proizvode iz Techno Marketa također su na popisu pogodnosti u novom DM katalogu.

DM katalog Svijeta prednosti izdvaja pogodnost – za kupovinu proizvoda za kosu iznad 150,00 kuna torbica by Ivica Skoko na dar, uz magazin „dm Lijepa“ s kuponima 30% popusta na brojne proizvode za kosu gratis batiste šampon za suho pranje 50 ml.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve nove DM pogodnosti za članove Svijeta prednosti.  Pratite našu rubriku DM katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni DM katalog, kao i nove popuste za članove DM svijeta prednosti. Iskoristite  DM akcija, a za još više izbora provjerite i ostale aktualnosti u našim rubrikama Kozmetika ili Za djecu.

Novi DM katalog vrijedi od 1. do 15. rujna 2016. godine.