DM katalog rujan

DM katalog rujan

DM katalog rujan

DM katalog rujan vrijedi od 01.09. do 15.09.2016.

Novi DM katalog donosi: 30 posto popusta na veliki broj proizvoda za njegu kose, 10 – 20 posto snižene odabrane paste i četkice za zube, bilježnice, pribor za pisanje i poklon-paket za školarce i brojne druge DM akcije u rujnu; prelistajte katalog i provjerite sve. Ponuda vrijedi od 1. do 15. rujna 2016. godine.

Iz novog DM kataloga izdvajamo popuste na proizvode za kosu: 30 posto popusta na L’Oréal Paris Excellence boja za kosu i L’Oréal Paris Casting Cream Gloss boja za kosu sve nijanse, na Garnier Color Naturals boju za kosu, John Frieda šampon  250 ml, sve vrste, ebelin Ultra Light četku za kosu, Cover Your Gray aplikator za prekrivanje izrasta sve nijanse

Gliss express regenerator za kosu 200 ml, sve vrste, Nivea šampon za kosu 250 ml, sve vrste, Garnier Ultra Doux šampon 400 ml, sve vrste, Gliss express regenerator za kosu 200 ml, sve vrste, Remington Shine Therapy uređaj za ravnanje kose S8500 E51  također su na popisu proizvoda za kosu sniženih 30 posto, u novom DM katalogu.

DM katalog izdvaja i: 21 posto snižena Vademecum Pro Vitamin Repair pasta za zube 75 ml, 16 posto Kalodont Microgranule Fresh pasta za zube , 20 posto pearl drops hollywood smile pasta za zube 50 ml, 10 posto Curaprox – Black is White – White is Black pasta za zube + četkica za zube, 14 posto Astera Homeopatica Melisa pasta za zube.

Na stranicama DM kataloga uz još više ponuda kozmetike i higijenskih proizvoda potražite i asortiman za školarce, s ponudama bilježnica, raznog školskog pribora i opreme i super ideja za poklon – poklon paket za školarce. Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve nove DM akcije.

Pratite našu rubriku DM katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni DM katalog, kao i nove popuste za članove DM svijeta prednosti. Iskoristite  DM akcija, a za još više izbora provjerite i ostale aktualnosti u našoj rubrici Kozmetika.

Novi DM katalog vrijedi od   1. do 15. rujna 2016. godine.