DM katalog pothodnik otvorenje

DM katalog pothodnik otvorenje

DM katalog Pothodnik otvorenje

DM katalog pothodnik otvorenje vrijedi samo 03.07.2017.

Novi DM katalog Vas poziva na otvorenje novog DM prodajnog mjesta, u Zagrebu. Posjetite novo DM prodajno mjesto i iskoristite posebne DM akcije; ponude vrijede u DM Zagreb – Pothodnik poslovnici  samo na dan otvorenja, 3. srpnja  2017.godine.

U četvrtak, četvrtak, 3. srpnja 2017. godine od 8 sati posjetite Vašu novootvorenu dm prodavaonicu na adresi na adresi Jaromlinska 2a, Pothodnik, Zagreb i iskoristite brojne DM akcije i posebne pogodnosti za sve kupce povodom otvdorenja. Iz ponude DM katalog izdvaja:

Samo na dan otvorenja,  četvrtak, 29.lipnja  2017. godine od 8 sati  u za kupovinu iznad 200,00 kn DM Vam poklanja r 15 % popusta na ukupnu kupovinu, torbu za kupovinu iznad 100,00 kn te svakom kupcu gel za tuširanje Adrioina gratis, 20 % popusta za odabrane označene proizvode ekološke hrane, 40 % popusta za 2 ili više proizvoda Ziaja  1+1 gratis za sve paste za zube Colgate  1+1 gratis za higijenske ili dnevne uloške Naturella.

Popust 15 posto na ukupnu kupnju nije moguće zbrajati s ostalim popustima na ukupnu kupnju i ne odnosi se za kupovinu dm darovnih bonova i bonova za mobitel.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve nove DM akcije  i posebne pogodnosti povodom otvorenja nove DM trgovine u Zagrebu. Pratite našu rubriku DM katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni DM katalog, kao i nove popuste za članove DM svijeta prednosti. Iskoristite  DM akcija, a za još više izbora provjerite i ostale aktualnosti u našoj rubrici Prehrana ili Kozmetika.

Novi DM katalog vrijedi  u novoj DM Zagreb – Pothodnik prodavaonici   samo na dan otvorenja, 3. srpnja  2017.godine.