DM kuponi

DM kuponi

DM katalog kuponi

DM katalog kuponi vrijede za kolovoz i rujan 2013 godine

DM katalog – kuponi s popustima za članove DM Active beauty   svijeta prednosti za 150 bodova, popust od  15 posto na jednu kompletnu kupnju i 50 posto na brojne artikle, prelistajte novi DM katalog s kuponima.

 

Za sve Vas koji ste vrijedno skupljali DM bodove za kupnje  u DM prodavaonicama, DM katalog kuponi donosi pregled svih artikala koje uz predočenje kupona možete u DM-u dobiti u pola cijene. Provjerite stanje na svojim Active Beauty karticama i za 150 skupljenih bodova  uzmite svoj primjerak DM katalog kuponi – knjižicu s kuponima za kolovoz i rujan. Pogledajte DM katalog s kuponima i saznajte što sve u DM-u možete dobiti uz 50 posto popusta, u zamjenu za prikupljene bodove. Higijenski proizvodi, kozmetika, njega za lice, kosu i tijelo, prehrambeni artikli   – potražite sve 50 posto snižene proizvode, odaberite najatraktivnije i iskoristite DM katalog ponudu do kraja rujna 2013. godine.

 

Iz DM katalog  ponude izdvajmo:  Nivea For Men Skin Energy losion poslije brijanja, 100 ml po cijeni od 22,75 umjesto redovne cijene od 45,50 kn, L’oréal Paris Volumissime ili Voluminous maskara, sve vrste 41,95 umjesto  83,90, Alnatura EKO  čokoladni muffini 12,95 umjesto 24,90.

 

Uz DM katalog  nabavite Garnier Fructis šampon za kosu, 250 ml za 9,95 umjesto za 19,90, te Taft, Glis i Glis Kur proizvode za njegu kose također u pola cijene, kao i  Nivea Firming Q10 mlijeko za tijelo za suhu kožu 250 ml i 400 ml ili Nivea serum ili kremu  protiv celulita, Neutrogena losion ili balzam za tijelo, 250 ml, a Libresse higijenske uloške 20 komada nabavite za 9,90 umjesto za 19,90 kn.

 

 

Willkinson brijači i patrone, Colgate Extreme White paste za zube i vodica za usta, Holiplant balzam za oštećenu kožu te za zglobove i mišiće također su dio ponude DM katalog kuponi, prelistajte cijeli DM katalog za kompletnu ponudu.

 

Uz DM katalog kuponi prelistajte i redovni DM katalog, kojega svakog drugog četvrtka možete pronaći na našim stranicama, u rubrici DM katalog. Pratite DM akcije i uvijek kupujte uz uštedu, a za još više dobre ponude preporučamo Vam i ostale kataloge iz rubrike Kozmetika.