DM katalog

DM katalog

DM katalog

DM katalog vrijedi do 19.06.2013 godine

DM katalog express EU – posebno izdanje DM kataloga s trajno sniženim cijenama, u očekivanju skorog ulaska Hrvatske u EU.

 

Dm odbrojavanje – Odbrojavanje dana do ulaska Hrvatske u EU i odbrojavanje snižavanja cijena. Pored redovitog dvotjednog dm katalog izdanja, koji svakog drugog četvrtka možete pronaći na našim stranicama i koji Vam predstavlja sve novosti i najbolje cijene u Vašim dm dućanima te dm express mini kataloga s izdvojenom najpovoljnijom ponudom, dm je ovoga puta za Vas pripremio i specijalno izdanje s pregledom trajno sniženih cijena. Pogledajte novi dm katalog i saznajte na kojim proizvodima od sada u dm možete uštedjeti još više.

 

Gliss kur šamponi, regeneratori i maske za čistsu i njegovanu kosu, Nivea bb krema, mlijeko za tijelo, losion za tijelo, anti stress i Nivea man, Nive visage Q ten krema za njegu zrele kođe, L’Orreal krema za njegu lica, Max factor i Manhattan dekorativna kozmetika, sve je to dio ponude sniženih cijena sa stranica novog dm katalog izdanja.

 

Prelistajte posebno izdanje dm katalog express EU i saznajte nove dobre cijene Kalodont i Aquafresh pasti za zube,  Pampers pelena i vlažnih maramica Libresse higijenskih uložaka, Biobaza univerzalnog programa, Dove proizvoda i još mnogo čega.

 

Sredstva za održavanje čistoće i svježine Vašeg rublja I doma također su u ponudi dm katalog express EU. Pogledajte ponudu omiljenih Ariel sredstava za pranje rublja I Lenor omekšivača, Jara za suđe i još mnogočega.

 

Pogledajte dm katalog express EU, ali i redovno izdanje dm express kao i redovni dvotjedni dm katalog. Sva izdanja dm kataloga možete pronaći na našim stranicama, pratite dm s nama i kupujte kozmetiku i higijenske potrepštine u dm-u po najboljim cijenama. Potražite i ostale kataloge iz kategorije Kozmetika.