DM katalog Express

DM katalog Express

DM katalog Express

DM katalog Express vrijedi od 24.10. do 06.11.2013 godine

DM katalog express – ekspresni pregled najboljih ponuda u DM dućanima u aktualnom razdoblju: do 26 posto sniženi Syoss proizvodi za njegu kose, dvostruko zadovoljstvo u dm-u kupovinom proizvoda 1+1 gratis,  Ariel nagradna igra za Whirpool perilicu rublja, cjenovni bombon i brojne druge super ponude, prelistajte novi DM katalog Express i uvjerite se sami.

Uz redovni DM katalog kojega ovog četvrtka možete pronaći na našim stranicama u rubrici DM katalog i koji Vam donosi detaljan pregled povoljnih akcijskih ponuda i noviteta iz DM-a, pogledajte i izdvojenu najbolju ponudu na stranicama DM katalog Express izdanja. Brojne akcijske cijene, 1+1 gratis pakiranja, nagradna igra i super cijene cjenovnog bombona očekuju Vas u ovom broju Dm katalog Express. Prelistajte i odaberite, ponuda je aktualna od 24. listopada do 6. studenog 2013. godine.

Iz DM katalog express ponude izdvajamo: 25 i 26 posto popusta na Syoss asortiman: Color i Oleo Intense boje za kosu, lak, šampon i regenerator, 30 posto na Nivea Firming Q10 mlijeko za tijelo 250 ml,  10 posto na Maybelline Rocket Volum‘ Express maskare, 20 posto na Madonna masažno ulje lotus, 21 posto na Jessa Multistyle dnevne uloške i brojna druga sniženja.

DM katalog posebno preporuča gratis ponude 1+1 pakiranja. U ponudi se nalaze Tide prašak za rublje i Lenor omekšivač, Dove Winter Care  univerzalna krema, Violeta XXL troslojni kuhinjski  ručnici za staklo i još neki proizvodi, a provjerite i osobito povoljne cijene u rubrici Cjenovni bombon.

Pogledajte cijeli DM katalog Express, kao i aktualni DM katalog za dvotjedni period, kao i sva o stala izdanja koja Vam redovito donosimo u rubrici DM katalog. Pratite DM s nama  i ne propuštajte DM akcije, a želite li još informacija o povoljnim ljetnim ponudama sličnog asortimana, posjetite našu rubriku Kozmetika i odaberite neki od aktualnih kataloga