DM katalog

DM katalog

DM katalog Express

DM katalog Express vrijedi od 20.06. do 03.07.2013.

DM katalog express – expresna ponuda najboljih cijena u DM-u za period od 20. lipnja do 3. srpnja 2013. godine: super akcija Nivea proizvoda, snižene cijene proizvoda za njegu kose, lakova za nokte, baby programa i posebno dobra ponuda Cjenovni bombon na posljednjoj stranici kataloga. Prelistajte novi DM katlaog Express.

 

Neka Vaša koža zadrži elastičnosti i čvrstoću uz Nivea Firming Q10 mlijeko za tijelo, koje je uz novi DM katalog express dostupan za 29,90  kuna, umjesto po redovnoj cijeni od 42,90 kuna. Sniženi su i drugi Nivea proizvdoi; krema u limenci sa 15,90 kuna na 10,90, Nivea Body Milk za suhu kožu sa 30,90 na samo 29,0, kremasto mljieko jeftinije je također za 10,00 kuna, a omiljena Nivea Soft stojij 24,90 umjesto po redovnoj cijeni od 35,90 kuna.

 

Provjerite i druge dobre cijene u DM-u, prelistajte cijeli DM katalog express i pornađite super cijene Syoss profesionalnih boja za kosu, Balea laka za kosu i ostalih proizvoda, a ne propustite ni priliku za kupnju Head & Shoulders proizvoda po 25 posto nižoj cijeni, Wellaflex njege za kosu uz isti popust te 16 posto snižene Neutrogena Visibly clear gel za čišćenje lica, pink greip 200 ml.

 

Sniženi je i baby asortiman, uključujući pelene, vlažne maramice, kašice i sokove, a na posljednjoj stranici kataloga potražite još bolju ponudu – Cjenovni bombon.

 

Dreft XXL pakiranje za 69,99, snižene cijene Persila, Glis šampona, Taft proizvoda i Di programa za sunčanje zaista su dobra prilika za uštedu.

 

Uz Dm katalog Express pogledajte i druge objave u rubrici DM katalog, ali i ponudu drugih prodajnih lanaca iz kategorije Kozmetika.

 

Super ušteda do 3. 7. – DM katalog express.