DM katalog

DM katalog

DM katalog Express

DM katalog Express vrijedi od 18.07. do 31.07.2013.

DM katalog Express- Najvažnije i najsjvežije  informacije o aktualnim cijenama i posebnim ponudama u DM-u na jednom mjestu! Uštedite i do 36 posto na određene proizvode iz DM asortimana, kupujte promotivna multipakiranja i uštedite.

 

Uz redoviti DM katalog koji Vas svakog drugog četvrtka očekuje na našim stranicama, pogledajte i DM katalog Express s izdvojenom najpovoljnijom DM ponudom. Prelistajte DM katalog Express i saznajte koji su proizvodi u DM-u u aktualnom periodu dostupni po najboljim cijenama. Ponuda DM katalog Express aktualna je od 18. do 31. srpnja 2013. godine.

 

DM katalog Express donosi super popuste na Fa proizvode: 25 posto popusta na Fa Cream & Oil pjenu za kupanje – 500 ml za 17,99 kuna, koliko stoji i 25 posto sniženi Fa  losion za tijelo 250 ml, 25 posto popusta na tekući sapun i Mystic Mountains dezodorans te 26 posto na Mystic Moments gel za tuširanje 250 ml koji za vrijeme trajanja DM katalog Express stoji samo 10,90 kuna.

 

Gliss Repair Elixir uljni tretman za kosu 75 ml snižen je 23 posto pa umjesto  64,90 kn stoji samo 49,90, Afrodita Lavanda gel za tuširanje 1000 ml snižen je 20 posto i stoji 19,90,  Sundance transparentni sprej za sunčanje  ZF 50 200 ml snižen je na 58,00 kn a Sundance losion poslije sunčanja stoji 26,90 kuna. Sve  to i još mnogo više pronaći ćete na stranicama novog DM katalog express izdanja.

 

Ističemo i super akciju: Pri istovremenoj kupovini bilo koja četiri paketa pelena Pampers Premium Care ili četiri paketa Pampers active baby dobivate još jedan paket gratis! Sve detalje pronaći ćete u DM katalog Express izdanju.

 

Prelistajte novi DM katalog Express, saznajte sve dobre cijene i kupujte najbolje kozmetičke i higijenske proizvode po najpopularnijim cijenama. Uz DM katalog Express svakako provjerite i ponudu aktualnog DM redovitog kataloga kojega, zajedno sa svim drugim izdanjima možete pronaći u našoj rubrici DM katalog. Pratite DM s nama, saznajte za sve DM akcije i kupujte uz uštedu.

 

Za još veći izbor i najveću uštedu provjerite i ostale ponude u rubrici Kozmetika.

 

Veselite se popustima uz novi DM katalog express.