DM katalog Express

DM katalog Express

DM katalog Express

DM katalog Express vrijedi od 07.11. do 20.11.2013.ru

DM katalog Express- ekspresna ponuda najboljih cijena iz DM prodavaonica za period od 7. do 20. studenog 2013. godine: do 21 posto sniženi Silan i Persil proizvodi za čistoću i njegu rublja, Hip dječji voćni sokovi u ponudi 2+1 gratis, Whiskas hrana za mačke u pola cijene za drugo kupljeno pakiranje, 30 posto sniženi odabrani parfemi i brojne druge dobre ponude, prelistajte novi DM katalog express i provjerite.

Novi DM katalog express donosi Vam sažeti pregled najboljih prilika za uštedu u DM-u za aktualni period. U ovom broju DM katalog express nudi Vam popuste na sredstva za pranje i održavanje rublja, proizvode za njegu kose, dekorativnu kozmetiku, parfeme, baby program i sredstva osobne higijene. Prelistajte i saznajte sve dobre ponude iz DM a do 20. studenog 2013. godine.

Iz DM katalog express ponude izdvajamo super sniženja od 20 posto na Persil tekuće, gel i praškaste proizvode za pranje rublja i 21 posto na Silan omekšivač, Jar Platinum tablete za pranje posuđa po cijeni od 29,90 umjesto redovne cijene od 44,90, Nila tekući deterdžent za rublje snižen 10 posto i Lenor omekšivač duo pack u pakiranju uz 1,8 l gratis.

30 posto sniženi su Bruno Banani i Shakira parfemi, 25 posto možete uštedjeti pri kupovini Burjois maskara za volumen a 10 posto na Maybelline Vollum Express Rocket maskaru. Sniženi su i Palette boje za kosu, Balea proizvodi za njegu kose, Alverde šampon za osjetljivo vlasište, Balea proizvodi za njegu lica i Balea Men dnevna krema za lice, kao i brojni drugi proizvodi.

Provjerite i DM katalog sniženja dječjeg i baby programa, kao što je 10 posto popusta na Frutek kašice, Hip dječji voćni sokovi u ponudi 2+1 gratis. babylove kupke za laku noć za 15,90, Babylove vlažne maramice 80 komada za 10,90 kuna.

Pogledajte cijeli DM katalog express i uštedite, a za kompletnu ponudu DM prodavaonica potražite najnovije kataloge u našoj rubrici DM katalog. Želite li pogledati i druge ponude, odaberite još neki od kataloga iz naše rubrike Kozmetika.