dm katalog Dubrovnik

dm katalog Dubrovnik

dm katalog Dubrovnik otvorenje

dm katalog Dubrovnik vrijedi od 27.03. do 28.03.2015.

Novi dm katalog – Posebno izdanje povodom ponovnog otvorenja dm prodavaonice u Dubrovniku – prelistajte katalog, saznajte sve mogućnosti uštede u novom dm-u i kupujte još povoljnije. Ponuda kataloga vrijedi samo za novo dm Dubrovnik prodajno mjesto od 27. do 28. ožujka 2015. godine(ili do isteka zaliha na navedene dane).

Dm katalog donosi izdvojene najbolje ponude posebnih popusta povodom ponovnog uređenja dm Dubrovnik poslovnice;  Dm je uz otvorenje preuređenog i još ljepšeg  prodajnog mjesta u Dubrovniku za sve kupce pripremio: 15 % popusta na ukupnu kupovinu iznad 250 kn,  30 % popusta na odabrane mirise, 30 % popusta na svu dekorativnu i prirodnu kozmetiku, 20 % popusta za sve Mustela proizvode, 30 % popusta za sve Nivea proizvode.

1+1 GRATIS za proizvod Kalodont iste vrste, 1+1 GRATIS za Libresse Invisible ultra noćne higijenske uloške, 1+1 GRATIS za omekšivač za pranje rublja Ornel, 1 litra, 1+1 GRATIS za deterdžent za pranje rublja  Faks, 3 kg,  5 rola gratis pri kupnji toaletnog papira Zewa Deluxe Pure White, kao i brojna druga iznenađenja u ponudi su posebnog DM kataloga za Dubrovnik. (Popust nije moguće zbrajati s ostalim popustima na ukupnu kupnju i ne odnosi se za kupovinu dm darovnih kartica i bonova za mobitel.)

Zanima li Vas redovna dm ponuda do kraja ožujka potražite na našim stranicama i novi dm katalog expres.