DM katalog

DM katalog

DM katalog

DM katalog Active Beauty vrijedi od 01.10. do 15.10.2013 godine

DM katalog – Active Beauty Svijet prednosti u listopadu: pregled ponude popusta za prikupljene bodove na DM karticama vijernosti; proizvodi dostupni na popustu od 25 posto za prikupljenih 50 bodova te 50 posto za 150 bodova te ponude za 10, 20, 25 i 30 bodova – prelistajte posebni DM katalog i saznajte kako možete uštedjeti u DM-u ovaj mjesec.

Iz DM katalog ponude izdvajamo neke od najatraktivnijih ponuda: za 20 bodova 20 posto na Nestle Fitness pahuljice 375 grama, za 10 bodova 20 posto na Nivea Baby proizvode, 25 posto na GarnierEsproizvode za njegu i čišćenje lica, 25 posto na Puma mirise za  30 bodova 30 posto na Perwoll tekući deterdžent za rublje.

Pogledajte i ponudu proizvoda koje uz skupljenih 100 DM bodova možete dobiti u pola cijene, te ponudu 25 posto sniženih proizvoda za 50 skupljenih DM bodova. Njega lica, kose i tijela, mirisi, muška kozmetika, sredstva za održavanje higijene i svježine doma – sve kategorije DM asortimana uključene su u ponudu.

Ne propustite ni fantastičnu priliku – za 200 bodova naušnice Crystal Vision sa Swarovski elementima po želji!

Pogledajte cijeli DM katalog Active Beauty, a kompletne ponude popusta Svijeta prednosti u knjižicama s kuponima koje možete također pronaći na našim stranicama, u rubrici DM katalogpratite DM s nama i uvijek kupujte uz uštedu  Ovoga tjedna ne propustite redovni DM katalog koji izlazi svakog četvrtka.

Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostalte kataloge u našoj rubrici  Kozmetika.