DM katalog

DM katalog

DM katalog

DM katalog vrijedi od 06.06. do 19.06.2013.

DM katalog – dm ponuda za period od 6. do 19. lipnja 2013. godine: pregled trajno dobrih cijena i akcijskih popusta, posebne cijene za članove dm Svijeta prednosti, sve za ljeto, akcija parfema i još mnogo toga, prelistajte novi dm katalog.

 

Svakog drugog četvrtka vrijeme je za novi dm katalog. Pregledajte najnovije trendove i informirajte se o aktualnim cijenama i posebnim ponudama te saznajte sve o nagradnim igrama i promotivnim aktivnostima u dm prodavaonicama. Online izdanje dm katalog svakog drugog četvrtka očekuje Vas na našim stranicama. Prelistajte online dm katalog na  napim stranicama i saznajte   što Vam je dm pripremio za naredni period. Zavirili smo na stranice novog dm katalog izdanja i za Vas izdvojili najinteresantniju ponudu:

 

Sezona vrućih sunčanih dana dolazi, zaštitite svoju kožu na vrijeme, u dm katalog novom izdanju pogledajte bogatu ponudu sredstava za zaštitu pri sunčanju raznih brandova, svih zaštitnih faktora i po povoljnim cijenama. Izdvajamo Di Sun ulje za sunčanje ZF 5150 ml za 28 90 kn, za one osjetljivije puti Sundance mlijeko za sunčanje ZF 30 200 ml za 38,90, kn, povoljne Nivea, Garnier Ambre Solaire i  Rosal proizvode i još štošta. Pogledajte kompletnu ponudu sredstava za sunčanje u novom dm katalog izdanju.

 

Dm katalog još Vas više oprema za plažu, pronađite  igračke za zabavu Vaših klinaca i  sav modni pribor za   Vas (šešire, japanke, torbe, torbice za mobitele i još štošta.

Provjerite i super ponudu parfema, od kojih su neki sniženi i 30 posto – primjerice Mexx, Magnetic woman 30 ml. Za vrijeme trajanja novog izdanja dm katalog nabavite  Gliss šampon za kosu +  regenerator u atraktivnoj ljetnoj torbici za samo 49,90  Sportivi sunčane naočale sa izmjenjivim staklima za 82kn, Somatoline liniju za čvrstu kožu po povoljnim cijenama.

Iskoristite akcije u dm-u, nabavite Pampers pelene uz 20 posto popusta, a za svaka 3 kupljena Fa proizvoda na blagajni preuzmite svoj besplatan  sat. Sve detalje donosi novi dm katalog.

 

Na posljednjim stranicama dm katalog izdanja saznajte koje sve prednosti možete ostvariti kao korisnik dm kartice active beauty, iskoristie priliku i obnovite svoju kozmetičku torbicu ali i zalihu sredstava za čišćenje, po super cijenama, samo uz dm katalog.

 

Svaki drugi četvrtak vriijeme je za dm katalog, pratite sve dm kataloge redovito na našim stranicama, kao i druge objave iz kategorije Kozmetika. Na našim stranicama možete pronaći i  razne zanimljivosti o dm prodajnim mjestima diljem Hrvatske, novostima i aktualnostima, sve u rubrici dm.

 

Pogledjate novu dm ponudu, uživajte uz dm katalog.