Deichmann katalog

Deichmann katalog

Deichmann katalog

Deichmann katalog vrijedi do prodaje zaliha.

Novi Deichmann katalog – novosti iz Deichmanna za sezonu jesen/zima 2014. godine – odličan izbor ženske obuće za hladne jesenske i zimske dane po super cijenama – prelistajte katalog, pogledajte nove Deichmann modele i izaberite svoj par moderne i povoljne zimske obuće. Katalog vrijedi do prodaje zaliha.

Novi Deichmann katalog donosi veliki izbor čizmica i gležnjača za samo 299,00 kuna – crne ili bež polučizme s remenima i kopčama, s malo povišenom petom za 299,00 kuna. kraće čizmice u boji konjaka ili crne podstavljene umjetnim krznom, , taođer s kopčama, za 229,00 ili 259,00 kuna, podstavljene tople polučizme ravnog potplata od umjetne brušene kože za 259,00 kuna.

Graceland gojzerice u više različitih boja i modela za samo 229,00 kuna , visoke cipele ili čizmice s povišenoom punom petom za 229,00, čizme za 299,00 kuna još su neke od Deichmann katalog ponuda.

Zavirite na stranice novog Deichmann kataloga i upoznajte se s novom Deichmann kolekcijom ženske obuće za aktualnu sezonu. Pratite Deichmann kataloge  s nama i dalje i ne propuštajte Deichmann akcije, a za još više izbora provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge u rubrici Obuća.

Ponuda novog Deichmann kataloga vrijedi sezonski, sve do isteka zaliha.