Deichmann katalog

Deichmann katalog zima

Deichmann katalog zima vrijedi do isteka zaliha.

Novi Deichmann katalog – nova povoljna ponuda iz Deichmann zimske kolekcije ženske i muške obuće: veliki broj modela ženskih čizama za 229,00 kuna, ženska sportsko-elegantna obuća već od 199,0o kuna, muška sportska obuća za 149,00, muške zimske gležnjače za 229,00 kuna i brojne druge dobre ponude, prelistajte Deichmann katalog, provjerite sve najbolje cijene, odaberite i uštedite. Deichmann katalog ponuda vrijedi sve do isteka zaliha.

Zima je sve bliže, pripremite se na vrijeme, uz minimalan trošak uz Deichmann katalog ponudu po zaista povoljnim cijenama. Nova zimska kolekcija muške i ženske obuće iz Deichmanna očekuje Vas na stranicama ovog kataloga; diskretne “zimske” boje, razni materijali, niske, s punom petom ili sa stabilnim potpeticama, na vezanje, s krznenim rubom ili sportske – ponešto za sve ukuse i stilove nalazi se na stranicama ovog Deichmann katalog izdanja. Pogleajte katalog i odaberite svoj model.

Izdvajamo neke od najboljih ponuda: ženske polučizme materijala poput brušene kože s punom petom ili niske  u bež,sivoj  ili crnoj boji  ili s  krznenim rubom u kontrastnoj boji – svaki model za 229,00 kuna, ženske gležnjače na vezanje već od 199,00 kuna, gležnjače sa stabilnom potpeticom u više atraktivnih modela za 229,00, sportsko-elegantna obuća za 199,00 kuna  – dio je to bogate Deichmann katalog ponude ženske zimske obuće.

Deichmann katalog donosi ponešto i za muški dio svojih ljubitelja:  muška zimska obuća već od 149,00 kuna za niske sportske cipele, 169,00 kuna za visoke sportske cipele ili 229,00 kuna za moderne izdržljive gležnjače na vezanje u crnoj boji. Pogledajte i ostale modele i odaberite svoj stil.

Prelistajte cijeli Deichmann katalog i upoznajte se s kompletnom povoljnom ponudom iz Deichmanna, a za još više izbora pogledajte još neki od aktualnih kataloga iz naše rubrike Obuća.

Pratite Deichmann s nama, provjeravajte redovito objave u našoj rubrici Deichmann katalog i na vrijeme saznajte za sve dobre Deichmann akcije.

Ponuda Deichmann katalog vrijedi sve do isteka zaliha.