Deichmann katalog

Deichmann katalog

Deichmann katalog Sportska obuća

Deichmann katalog vrijedi do prodaje zaliha

Novi Deichmann katalog – posebno izdanje s pregledom ponude sportske obuće; niske ili visoke tenisice, ravne ili s punom petom, sportske balerinke, ruksaci i torbe brandova Graceland, Venice, Victory Performans, Nike, Adidas i Puma – prelistajte novi Deichmann katalog i odaberite svoj par obuće za aktivan život. Ponuda vrijedi do rasprodaje zaliha.

Novi Deichmann katalog donosi: Venice visoke tenisice za 229,00, visoke tenisice s povišenom punom petom Venice i Graceland također za 229,00, niske tenisice Graceland i victory Performance za 199,00, Nike tenisice za 449,00, sportske balerinke za 149,00 kuna.

Na stranicama novog Deichmann katalog izdanja sa sportskom obućom pronaći ćete i novu ponudu sportskih torbi – nepogrešivih dodataka Vašem sportskom stilu – Adidas Neo Label sportska torba za samo 199,00, Adidas crna sportska torba za 229,00, ruksak za 199,00 i Puma ruksak u ružičastoj boji za samo  149,00 kuna dio su ove ponude.

Prelistajte novi Deichmann katalog i odaberite svoj par sportske obuće za sve proljetne sportske aktivnosti. Pogledajte i druge objave u našoj rubrici Deichmann katalog i upoznajte se s kompletnom Deichmann ponudom za proljeće 2014. Želite li pogledati i druge ponude sličnog asortimana, zavirite  našu rubriku Obuća i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.

Deichmann katalog sportske obuće vrijedi sezonski, do isteka  zaliha.