Deichmann katalog

Deichmann katalog

Deichmann katalog

Deichmann katalog vrijedi do isteka zaliha

Udobne niske sandale s remenima za samo 119,00 kuna – birajte između klasičnih modela u prirodno smeđoj boje ili otkačene ljetne kombinacije crvene i plave boje, zelene, plave ili elegantnije bijele i crne modele koji prolaze uz svaku kombinaciju. Za samo 119,00 kuna odaberite svoje Deichmann sandale i osvježite svoj ljetni look, samo uz Deichmann katalog.

 

Japanke Sahara u više boja i modela za samo 59,00 kuna, platnene  s gumenim potplatom, zlatne ili srebrne, crne s elegantnim našivenim cvijetom za 79,00  kuna ponuda su kojoj je zaista teško odoljeti. Uz cijene iz Deichmann katalog izdanja za ljeto 2013. godine obuću možete lako uskladiti sa svakom odijevnom kombinacijom.

 

Odaberite sandale s animalnim printom na remenima za casual outfit ili ljetne cipele otvorene pete i prstiju koje možete nositi u raznim prilikama i kombinirati I s formalnijim outfitom – sve za samo 129,00 kuna, sve to donosi Vam novi Deichmann katalog.

 

Na posljednjoj stranici Deichmann katalog najnovijeg izdanja za ljeto 2013. godine pronaći ćete više modela Fila japanki sa cijenom već od  99,00 kuna, varijante za plažu i slobodno vrijeme provjereno kvalitetnog branda po više nego povoljnoj cijeni – zaista se isplati pogledati novi Deichmann katalog.

 

Ne propustite novi Deichmann katalog i spremni dočekajte ljeto. Pratite s nama sva izdanja Deichmann kataloga i budite u tijeku sa svim aktualnim ponudama trajno niskih i akcijskih cijena u Deichmmanu.  Želite li usporediti ponudu Deichmann katalog s drugima, odaberite još neki od kataloga iz kategorije Obuća i odaberite za sebe samo najbolje i najpovoljnije. Sve Deichmann kataloge, kao i objave ostalih brandova donosimo Vam na našim stranicama.

 

Udobno, moderno, dopadljvo a prije svega povoljno i pristupačno. Najbolji omjer kvalitete i cijene – novi Deichmann katalog Napokon ljeto.