Deichmann katalog proljece

Deichmann katalog proljece

Deichmann katalog Najava proljeća 2015

Deichmann katalog proljeće vrijedi do isteka zaliha.

Novi Deichmann katalog – Najava proljeća – sneak peak u novu Deichmann kolekciju ženske, muške i dječje obuće za sezonu proljeće 2015 – prelistajte katalog, provjerite najnovije modne trendove i odaberite svoj model, po tradicionalno povoljnoj cijeni. Katalog vrijedi do isteka zaliha.

Deichmann u svojim dućanima nudi široki spektar brandova; od svjetski poznatih sportskih brandova Adidas, Asics, Fila, Kappa, Puma, Reebok i drugih, dječjih brandova Barbie, Cars, Filly, Hello Kitty, Minnie Mouse, Disney i drugih, kao i kvalitetnih marki casual, elegantne i poslovne obuće.

U ovom Deichmann katalogu pogledajte izdvojene modele ženske, muške i dječje obuće za nadolazeće proljeće brandova Graceland, 5th Avenue, Venice, Borelli i Victory – Vty: Graceland cipele u plavim nijansama za 149,00 ili 169,00 kuna, 5th Avenue elegantne ženske gležnjače od udobne eko kože, elegantnog kroja s remenom oko gležnja za 399,00 kuna, muška Venice casual obuća ili Borelli klasične cipele poslovnog stila za 449,00, dječje Vty sportska obuća u velikom izboru boja, za curice i dečke – 149,00 kuna.

Zavirite na stranice novog Deichmann kataloga i upoznajte se s novom Deichmann kolekcijom ženske obuće za nadolazeću sezonu prljeće 2015. Pratite Deichmann kataloge  s nama i dalje i ne propuštajte Deichmann akcije, a za još više izbora provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge u rubrici Obuća.

Ponuda novog Deichmann kataloga vrijedi do isteka zaliha.