Deichmann katalog

Deichmann katalog

Deichmann katalog Most Wanted

Deichmann katalog vrijedi do isteka zaliha

Novi Deichmann katalog tenisice: Ovaj Deichmann katalog je kratka Deichmann akcija s najpopularnijim tenisicama koje je moguće kupovati u sklopu nove kolekcije za proljeće ljeto 2013. godine.

Na dvije stranice Deichmann kataloga možete pronaći povoljne cijene tenisica ovog poznatog svjetskog trgovca. Obuća koju u ovoj akciji možete pronaći su samo tenisice marki Fila, Adidas, Puma i Nike, a uglavnom se odnose na muške modele. Cijene tenisica u ovom Deichmann katalgou kreću se od 229kn za Fila modele, pa sve do 369kn za Puma i Nike sportske modele.

Iako kratak ovaj Deichmann katalog svakako vrijedi pogledati, jer kako smo naveli poviše predstavlja najpopularnije proizvode iz prodajnog programa tenisica iz nove kolekcije. Rok do kojeg vam je ova akcija dostupna nije precizno naveden, stoga požurite u najbližu Deichmann trgovinu dok zalihe nisu istekle.

Osim ovog kratkog kataloga, na vezi u nastavku pogledajte glavni, najavni Deichmann katalog s Halle Berry s proizvodima iz iste proljetno-ljetne kolekcije i čiji je ovaj katalog ‘Most Wanted’ u originalu bio dodatak: Deichmann nova kolekcija.

Zanima li vas gdje se nalazi vama najbliža Deichmann poslovnica i u kojem radnom vremenu radi, pogledajte ovdje: Radno vrijeme Deichmann

Deichmann katalog Most Wanted vrijedi za sve Deichmann poslovnice koje ova tvrtka ima u Hrvatskoj.