Deichmann katalog

Deichmann katalog

Deichmann katalog Jubilarne cijene vrijedi do isteka zaliha

Deichmann katalog – Nova ženska kolekcija  za sezonu jesen 2013. godine; udobno, kvalitetno i supermoderno po zaista povoljnim cijenama; pogledajte i odaberite, obnovite svoju garderobu uz minimalan trošak, zavirite na stranice novog Deichmann katalog izdanja. Rujansko izdanje Deichmann katalog vrijedi sve do isteka zaliha.

 

Zakovice i šljokice apsolutni su modni hit, kada je riječ o ženskoj obući ove sezone. U Deichmann katalog izdanju za sezonu jesen/zima 2013. godine pronaći ćete ih na elegantnim štiklama, toplim praktičnim gležnjačama , kao i na sportskoj obući. Boje su tople jesenske; klasika smeđih nijansi, crne i sive boje te ponešto zagasitih nijansi crvene i plave – to su prijedlozi iz Deichmanna za Vaš novi jesenski look. Svi stilovi obuće; niske i  visoke pete, elegancija i casual, obuća koju ćete lako kombinirati sa svim komadima odjeće – prelistajte novi Deichmann katalog i uvjerite se sami u dobru ponudu.

 

Iz Deichmann katalog ponude izdvajamo: Gležnjače na vezanje, sa stabilnom visokom petom, u tri jesenske boje za sve kombinacije – po jubilarnoj cijeni od 229,00 kuna,  povratak špic-vrhova – elegantne cipele s malom tankom petom ili salonke s visokom petom u neutralnim jesenskim tonovima ili zavodljivoj plavoj i crvenoj boji, ukrašene zakovicama i šljokicama,  svaki model za odličnih  149,00 kuna.

 

Deichmann katalog donosi i ponudu zatvorenih cipela na petu za 149,00, mladenačkih  gležnjača s kopčom na vezanje sa z 229,00 te  gležnjača od umjetne brušene kože  sa “skrivenom” punom petom za  samo 199,00 kuna, sportske obuća za  169,00 i visoke za 229,00 kuna.

 

Deichmann Most Wanted: Na posljednjoj stranici Deichmann katalog izdanja pogledajte najtraženije modele; wanted Fila i Reebok već od 229,00, Nike za 349,00 te Adidas za 369,00 kuna.

 

Prelistajte cijeli Deichmann katalog i odaberite svoju jesensku obuću po pristupačnim cijenama. Pozivamo Vas da i ubuduće pratite našu rubriku Deichmann katalog u kojoj  Vas na vrijeme informiramo o svim aktualnim povoljnim ponudama ovog prodajnog lanca obuće i modnih dodataka, a želite li pogledati i druge ponude sličnog asortimana, posjetite našu rubriku Obuća i pogledajte i ostale važeće kataloge. Deichmann katalog jesen 2013. vrijedi sezonski, do isteka  zaliha.