Deichmann katalog

Deichmann katalog

Deichmann katalog

Deichmann katalog jesen zima vrijedi do isteka zaliha

Odličan novi Deichmann katalog – moderno, praktično i povoljno, obuća iz kolekcije jesen/zima 2013/2014 iz Deichmanna: niske čizme s jednim ili tri remena i kopčama ili na vezanje,  od brušenog materijala  u crnoj, bordo ili bež boji   za samo 229,00 kuna, ili niske čizme s punom petom na vezanje u više boja ili s patentom sa strane, svaki model za 199,00 kuna i još puno super ponuda – prelistajte novi Deichmann katalog i odaberite.

Deichmann s ponosom ističe kako je Vaš stručnjak za cipele već 100 godina u Europi. Pogledajte novi Deichmann katalog s ponudom niskih i visokih čizmica, sportske obuće i cipela najmodernijeg dizajna u toplim bojama jeseni po zaista povoljnim cijenama. Ponuda je aktualna sve do isteka zaliha.

Veliki broj modela niskih čizmica za samo 199,00 kuna – klasične boje ali i crvene i plave čizmice, vezanje, remeni ili patent, podstavljene krznom, svaki model sada za samo 199,00 kuna.

Deichmann katalog donosi i ponudu visokih čizmi od 229,00 kuna, ili elegantnih niskih s visokom ali stabilnom petom također za 229,00 kuna. Praktične gležnjače u žutoj ili klasičnim bojama podstavljene krznom za 199,00, sportska obuća za 169,00 i muške cipele već od 169,00 kuna također su u ponudi novog Deichmann katalog izdanja.

Pogledajte i super ponudu za djecu; čizmice već od 129,00 i visoke podstavljene krznom za 229,00 kuna, niske zimske cipele za 149,00, ili gležnjače za 229,00 dio je ponude iz dječje Deichmann katalog kolekcije.

Prelistajte cijeli katalog i odaberite modernu, praktičnu i povoljnu odjeću ove zime. Pratite Deichmann s nama, jer u našoj rubrici Deichmann katalog možete pronaći sva kataloška izdanja ovog prodajnog lanca obuće. Za još više dobrih ponuda preporučamo Vam i druge kataloge iz kategorije Obuća.

Deichmann katalog jesen/zima vrijedi do isteka zaliha.