Deichmann katalog

Deichmann katalog

Deichmann katalog

Deichmann katalog jesen vrijedi do isteka zaliha

Deichmann katalog jesen 2013 – Pregled odabranih modela iz nove kolekcije za ovu jesen, muška  i ženska trendovska obuća po pristupačnim cijenama; pogledajte novu kolekciju iz Deichmanna, prelistajte Deichmann katalog. Ponuda je aktualna o isteka zaliha.

 

Deichmann katalog  predstavlja Vam dio nove Deichmann kolekcije za ovu jesen. Atraktivni modeli muške i ženske obuće po punoj cijeni, koja je više nego povoljna – Cijene se kreću u rasponu od 149,99 kuna za niske cipele bez vezanja do 349,00 kuna za gležnjače. Pogledajte novi Deichmann katalog i odaberite svoj povoljan model za ovu jesen.

 

Iz ponude izdvajamo: ženske niske cipele  bez vezanja s military printom i ukrašene obveznim modnim detaljem ove jeseni – zakovicama i šljokicama – za samo 149,99, kuna ili   crni elegantni model po istoj cijeni dio su najbolje ponude ove jeseni iz Deichmanna.

 

Odaberite salonke s platformom u bež boji ukrašene detaljima sa zakovicama po cijeni od samo 199,00, koliko stoje i crne s tankim potplatom.

Deichmann katalog nudi Vam i atraktivne crne zatvorene salonke crne, također ukrašene zakovicama za  349,00 kuna, kao i udobne gležnjače u boji brušene kože.

Za muškarce je Deichmann za ovu jesen pripremio mnoštvo atraktivnih modela, a Deichmann katalog donosi Vam klasične cipele na vezanje, ili cipele na vezanje u stilu sportske elegancije, svaki par za samo 299,00 kuna.

 

Prelistajte novi Deichmann katalog i odaberite svoj povoljni model. Pratite našu rubriku Deichmann katalog i saznajte na vrijeme za sve dobre ponude. Deichmann akcija uvijek se isplati. Želite li još više dobrih ponuda, odaberite još neki od kataloga iz naše rubrike Obuća.