Katalozi.net
Izbornik
katalozi dnevne vikend Traži

Decathlon katalog Ljeto

Decathlon katalog Ljeto vrijedi do isteka zaliha.
Decathlon katalog ljeto

Decathlon katalog ljeto

Decathlon katalog

Decathlon katalog Ljeto vrijedi do isteka zaliha

Novi Decathlon katalog – Ljeto – kupaći kostimi za muškarce i žene, obuća za plažu i još više ljetnih artikala po super povoljnim cijenama iz prodajnog lanca Decathlon; prelistajte novi Decathlon katalog i otkrijte sve. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Odličan izbor ljetnog asortimana po iznimno povoljnim cijenama pronaći ćete na stranicama Decathlon kataloga. Kupaće gaće za muškarce ili donji / gornji dio kupaćeg kostima za žene svaki komad za nevjerojatnih 19,99 kuna  ili japanke za samo 29,99 kuna – neke su od ponuda.

Osim artikala u novom Decathlon katalogu u Decathlon trgovini u Zagrebu, Ulica Velimira Škorpika 34 te u Decathlon web trgovini možete nabaviti i posebne vezice za kupaće kostime, povoljne ručnike za plažu, majice za more (od poliestera, za brzo sušenje, materijal protiv pijeska), obuću za kupanje, maske i ostalu opremu za ronjenje…

Prelistajte katalog i provjerite sve ponude superpovoljnih kupaćih kostima iz Decathlona. Pratite našu rubriku Decathlon katalog i ubuduće i budite u tijeku sa svim ponudama ovog prodajnog lanca. Želite li pogledati ponude kupaćih kostima i ostalog ljetnog asortimana i drugih trgovina, zavirite u našu rubriku Ljeto 2015 i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.

Novi Decathlon katalog vrijedi sve do isteka zaliha.

Decathlon katalog Ljeto 2016
Decathlon katalog vrijedi do 15.08.2016.