Comet katalog Hitachi

Comet katalog Hitachi

Comet katalog Hitachi

Comet katalog Hitachi vrijedi 30.04.2018.

Novi Comet katalog – novosti u ponudi i Comet akcije Hitachi asortimana – pogledajte katalog, upoznajte se s ponudom i nabavite vrhunski alat i opremu po pristupačnim cijenama. Ponude iz kataloga vrijede do 30. travnja 2018. godine.

Comet katalog donosi Vam pregled ponude Hitachi alata u Comet trgovinama. Comet je jedan od vodećih distributera ručnih, električnih alata i pribora namijenjenih industriji i obrtništvu, naša osnovna djelatnost je veletrgovina alata i opreme.

Comet je zastupnik i ovlašteni distributer alata i pribora renomiranih europskih proizvođača Unior, Swatycomet, Hitachi, Bosch, Rodcraft, Projahn, Karnasch, Rems, Spit, Gt Line, Husqvarna, Makita, te surađujemo s vodećim gospodarskim subjektima Hrvatske. Prelistajte novi Comet katalog i upoznajte se s novostima u ponudi.

Pratite Comet kataloge na našim stranicama i dalje i ne propuštajte dobre ponude alata i druge tehničke robe. Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana zavirite u našu rubriku Tehnika ili Gradnja i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.

Ponuda novog Comet kataloga Hitachi asortimana vrijedi do 30 .travnja 2018. godine.