City Colosseum

City Colosseum

City Colosseum

City Colosseum Slavonski Brod – Shopping, kino i zabava na jednom mjestu

City Colosseum novi je trgovački centar u Slavonskom Brodu, otvoren u četvrtak 11. travnja 2013. godine na adresi Josipa Rimca 7, 35000 Slavonski Brod.

Prvi trgovački centar u Slavonskom Brodu, zanimljivog naziva ‘City Colosseum’ moderno je mjesto za zabavnu i shopping napravljeno prema posljednjim europskim standardima. Napravljen na više etaža, City Colosseum ukupne je površine od preko 50 tisuća metara četvornih. Od toga polovica je prostor namjenjen trgovinama i zabavnom sadržaju. U sklopu City Colosseum-a nećete imati problema s parkiranjem na velikoj površini dostupno vam je više od tisuću parkiranih mjesta od čega je polovica u podzemnoj garaži, a polovica na otvorenom dijelu ispred centra.

City Colosseum najzanimljviji će biti stanovnicima Slavonskog Broda i okolice, ali i okolnih gradova unutar Brodsko-posavke županije. Trgovački centar svim posjetiteljima nudi poznate svjetske brandove i trgovine, te kino, ugostiteljstvo i ostale zabavne sadržaje na jednom mjestu.

Kako do City Colosseum centra

Sam trgovački centar lagano možete pronaći bez obzira dolazite li osobnim vozilom ili gradskom linijom lokalnog prijevoznika. Dolazite li gradskim prijevozom koristite autobusnu liniju broj 5, a dolazite li osobnim autom City Colosseum centar možete pronaći za zapadnoj strani Slavonskog Broda prema izlazu na autocestu A3 u već spomenutoj ulici Josipa Rimca broj 7.

Od centra grada Slavonskog Broda City Colosseum je udaljen samo nekoliko kilometara, a lociran je točno uz novo izgrađeno križanje. Starteški je pozicioniran i u blizini je graničnog prijelaza s Bosnom i Hercegovinom čime je lagano dostupan svim sjevernije smještenim građanima Bosne i Hercegovine.

City Colosseum radno vrijeme

Centar je za sve zainteresirane posjetitelje i kupce otvoren svim danima u tjednu, radnim danima jednako kao i vikendom uz iznimku trgovine Plodine koja radi u jutarnjem terminu sat dulje.

Radno vrijeme City Colosseum trgovačkog centra po danima je:
Za Trgovine, svim danima u tjednu, ponedjeljak do nedjelja od 09:00 sati do 21:00 sat (Plodine od ponedjeljak do nedjelja od 08:00 sati do 21:00 sat)

City Colosseum trgovine

U trgovačkom centru se nalaze popularne trgovine poznatih stranih brandova. Kategorizirano u City Colosseum centru možete pronaći dućane za djecu, dom, ljepotu i zdravlje, modu i modne dodatke, knjižare, trgovine obućom, prehrambene trgovine, sportske trgovine kao i specijalizirane trgovine.

Od popularnijih trgovaca u Hrvatskoj, možete pronaći sljedeće trgovine:
Bipa, Broadway, C&A, Deichmann, Europa 92, Expert, Ferivi, Galileo, H&M, KiK tekstil, Mass, Mlinar, New Yorker, One2Play, Planet obuća, Plodine, s.Oliver, Samsonite, Shooster, Takko, Tisak Media, VBZ knjižaru i Zaks.

City Colosseum ostali sadržaji

Od ostalih sadržaja u ovom centru možete pronaći mnogo toga za zabavu i ugodno druženje, tako možete posjetiti na 2. katu Cinestar kino ili odvesti klince u Twister igraonicu. Osim spomenutog u City Colosseum trgovačkom centru moći ćete uživati u raznim tematskim zabavama o čemu se uvijek možete dodatno informirati na službenim internet stranicama City Colosseum centra.

Pogledajte niže točnu lokaciju City Colosseum trgovačkog centra u Slavonskom Brodu snimljenu putem Google Street View servisa dok još centar nije bio izgrađen.

Pratiti ćemo novosti iz ovog prodajnog centra i pravovremeno vas obavještavati o zanimljivim događanjima u centru kao i o zanimljvim akcijama u trgovinama. Sve City Colosseum informacije kako ih dodajemo moći ćete pronaći u rubrici: City Colosseum.

City Colosseum Slavonski Brod

City Colosseum trgovine

I za sam kraj. City Colosseum trgovačkom centru od srca želimo puno godina uspješnog rada na zadovoljstvo svih nas.