Carpisa katalog

Carpisa katalog

Carpisa katalog proljeće ljeto 2015

Carpisa katalog vrijedi do prodaje zaliha.

Novi Carpisa katalog – proljeće / ljeto 2015 – nova kolekcija torbi i remena iz Carpisa modnog studia – prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i odaberite svoj model za ovo proljeće i ljeto. Ponuda vrijedi do prodaje zaliha.

Carpisa je izvorno talijanski brand modnih torbi, putnih torbi, torbi za spise – aktovki, kovčega, ali i ostalih modnih dodataka – remena, novčanika, kutija za nakit… Od 2001. godine kada je brand osnovan do danas je Carpisa osvojila srca ljubiteljica mode diljem svijeta, kombinirajući nadaleko poznat i priznat talijanski dizajn s kvalitetom materijala i izrade.

Novi Carpisa katalog donosi punih 60 stranica novih modela modnih torbi za sve prilike – od malih torbica za večernje izlaske i svečanije prigode, dnevnih torbi za šetnju gradom, ruksaka, putnih torbi i kovčega te remena.

Zavirite na stranice novog Carpisa kataloga i upoznajte se s kompletnom božićnom ponudom. PratiteCarpisa kataloge s nama i dalje, a za još više izbora provjerite i ostale kataloge iz naše rubrikeModni katalozi.

Carpisa katalog vrijedi do prodaje zaliha.