Carpisa katalog koferi

Carpisa katalog koferi

Carpisa katalog

Carpisa katalog koferi torbe vrijedi do isteka zaliha

Novi Carpisa katalog – torbe i koferi kolekcija za 2015. godinu – izvrstan novi Carprisa katalog iz kojeg ćete zasigurno bez problema odabrati svoj model poslovne, modne ili dnevne torbe, kao i praktičnog i izvrsno dizajniranog kofera. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Carpisa je jedan od najpoznatijih talijanskih brandova modnih dodataka koji u svom asortimanu ima sve vrste modnih torbi, poslovne torbe i aktovke, kofere, novčanike,   accessories, ali i kutije za nakit ili za drugu namjenu. Izbor iz nove kolekcije potražite na stranicama aktualnog Carpisa katlaoga.

Brand je svoju popuplarnost diljem Europe započeo širiti već davne 2001. godine, otvarajući mrežu poslovnica u više zemalja. U samo nekoliko godina Carpisa je stekla renome omiljenog branda u svojoj branši, dokazujući iz kolekcije u kolekciju konstantnu razinu kvalitete izrade i tradicionalno izniman talijanski dizajn. Svaku novu kolekciju prati luksuzno opremljen Carpisa katalog, te Vam najnovije izdanje donosimo na našim stranicama.

U Carpisa katalogu zasigurno ćete pronaći nešto za sebe, jer je tvrtka Carpisa postigla svojvrsni poslovni fenomen, uspjevajući uz vrhunsku kvalitetu zadržati svoju poziciju u srednjem cjenovnom razredu, pa je tako kupovina Carpisa modnih dodataka kupovina kvalitete po pristupačnoj cijeni. Danas Carpisa nudi svoje artikle u više od 500 specijaliziranih trgovina sa svojim prepoznatljivim logom kornjače; trgovine Carpisa mogu se pronaći u Švicarskoj, Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Poljskoj, Španjolskoj i drugim europskim zemljama, pa i u Hrvatskoj.

Zavirite na stranice novog Carpisa kataloga i upoznajte se s kompletnom božićnom ponudom. Pratite Carpisa kataloge s nama i dalje, a za još više izbora provjerite i ostale kataloge iz naše rubrikeModni katalozi.

Carpisa katalog rijedi do isteka zaliha.