Caprisa katalog

Carpisa katalog

Carpisa katalog Božić 2014

Carpisa katalog vrijedi do isteka zaliha.

Novi Carpisa katalog – Božićne ponude torbi, nakita, marama i šalova te ostalih modnih dodataka Carpisa branda; prelistajte katalog, uživajte u ponudi i odaberite nešto za sebe. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. (Cijene u ktalogu izražene su u Eurima!).

Jedan od vodećih europskih brandova kada je riječ o svim vrstama torbi, ali i ostalih modnih dodataka predstavlja Vam svoju ponudu pred Božić 2014. godine. Donosimo Vam novi Carpisa katalog u kojem Vas očekuju zaista izvrsni modeli u kojima se sjedinjuju praktičnost, trendovski dizajn i vrhunska kvaliteta.

Carpisa katalog izdvaja kolekciju u crno bijelom pepito uzorku – torba – ruksak s preklopom u crnoj boji za 15,90 Eura, mala crna torbica s mašnom i drškom u uzorku za 10,90, rukavice s crnom mašnom za 9,90, veći novčanik za 15,90, spremnik za kartice za 9,90 Eura.

Elegantne casual torbe u dvije nijanse – crna i prljavo bijela, tamno i svijetlo smeđa, crna i fuksija – od 29,90 do 39,90 Eura, interesantni privjesci za 9,90 kuna, jednobojne rukavice u tri nijanse za 9,90, veliki šal u boji fuksije, sivi ili crni, s uzorkom za 15,90 takđer su neke od Carpisa katalog ponuda.

Iz Carpisa kataloga izdvajamo još i kutije za nakit s brojnim pretincima u bordo boji za 99,90 Eura, etui za 10,090, novčanici u zelenoj, plavoj ili ljubičastoj boji za 15,90, crni ili bijeli klasični remen za 9,90, torba za shopping u „electric“ plavoj ili crnoj boji za 10,90 Eura.

Zavirite na stranice novog Carpisa kataloga i upoznajte se s kompletnom božićnom ponudom. Pratite Carpisa kataloge s nama i dalje, a za još više izbora provjerite i ostale kataloge iz naše rubrike Modni katalozi.

Carpisa katalog Božić 2014. vrijedi do isteka zaliha.