Calzedonia webshop akcija besplatna dostava 26.02.

Calzedonia webshop akcija besplatna dostava 26.02.

Calzedonia webshop akcija

Calzedonia webshop akcija vrijedi 26.02.2022.

U Calzedonia webshop akciji samo danas, 26. veljače iskoristite besplatnu dostavu na kućnu adresu za sve narudžbe bez obzira na iznos! Nabavite samostojeće čarape ili hulahopke, tajice, traper, čarape ili kupaći asortiman po super cijenama. Calzedonia webshop akcija vrijedi 26. veljače 2022. godine.

Calzedonia webshop akcija donosi besplatnu dostavu za sve narudžbe bez obzira za iznos. Iz ponude izdvajamo: prozirne hulahopke s uzorkom na točkice i srca 30 den za 79,90 kn, prozirne hulahopke od 30 dena s točkastim uzorkom, plošnim šavovima i prednjim anatomskim umetkom za trudnice za 99,90 kn.

Push-up jeans na kopčanje gumbima s patentnim zatvaračem, s prepoznatljivim Keith Harin uzorkom za 285,00 kn, bešavne tajice od sitnog rebrastog materijala s visokim pojasom za 159,00 kn još su neki od proizvoda iz asortimana a u Calzedonia webshop akciji iskoristite besplatnu dostavu za svaku kupnju.

U Calzedonia webshop akciji iskoristite besplatnu dostavu i za narudžbu sljedećih proizvoda: sportske tajice s mekom, udobnom elastičnom pasicom u struku za 209,00 kn, kratke čarape dostupne u raznim romantičnim uzorcima za 31,90 kn, kratke čarape sportskog stila s Keith Haring uzorkom za 49,90 kn.

Iskoristite Calzedonia webshop akciju i nabavite razne proizvode uz besplatnu dostavu za sve narudžbe bez obzira na iznos. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije iz udobnosti svog doma. Calzedonia webshop akcija vrijedi 26. veljače 2022. godine.