Calzedonia webshop akcija Besplatna dostava 08.03.

Calzedonia webshop akcija Besplatna dostava 08.03.

Calzedonia webshop akcija

Calzedonia webshop akcija vrijedi 08.03.2022.

Calzedonia webshop akcija samo danas, 8. ožujka povodom Dana žena donosi besplatnu dostavu na kućnu adresu za sve narudžbe bez obzira na iznos! Nabavite samostojeće čarape ili hulahopke, tajice, traper, čarape ili kupaći asortiman po super cijenama. Calzedonia webshop akcija vrijedi 8. ožujka 2022. godine.

U Calzedonia webshop akciji iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe bez obzira za iznos. Iz asortimana izdvajamo: mrežaste hulahopke izrađene od održivih vlakana s romb uzorkom za 99,90 kn prozirne hulahopke od 70 dena s pamučnim umetkom i efektom longuette za 99,90 kn.

Prozirne hulahopke od 30 dena s pamučnim umetkom i višejezičnim flokiranim natpisom “Joy” za 119,00 kn, cropped trapez jeans s praktičnim prednjim i stražnjim džepovima te kopčanjem gumbima s patentnim zatvaračem za 285,00 kn još su neki od proizvoda iz ponude a Calzedonia webshop akcija donosi besplatnu dostavu za svaku kupnju.

Calzedonia webshop akcija samo danas donosi besplatnu dostavu i za narudžbu sljedećih proizvoda: lagane eco push-up jeans hlače dostupne i više boja za 239,00 kn, denim tajice s trakom na dnu nogavice za 285,00 kn, ženske rebraste kratke čarape od pamuka ukrašene svjetlucavim detaljima za 31,90 kn.

Provjerite ponudu i nabavite nabavite razne proizvode uz besplatnu dostavu na kućnu adresu za sve narudžbe. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije iz udobnosti svog doma. Calzedonia webshop akcija vrijedi 8. ožujka 2022. godine.