Calzedonia webshop akcija Besplatna dostava 01.05.

Calzedonia webshop akcija Besplatna dostava 01.05.

Calzedonia webshop akcija

Calzedonia webshop akcija vrijedi 01.05.2022.

Calzedonia webshop akcija samo danas, 1. svibnja donosi besplatnu dostavu za sve narudžbe bez obzira na iznos! Nabavite tajice, traper, samostojeće čarape i hulahople, kupaći asortiman i druge proizvode po super cijenama bez troškova dostave. Calzedonia webshop akcija vrijedi 1. svibnja 2022. godine.

U Calzedonia webshop akciji iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe. Iz ponude izdvajamo: graduirano podstavljeni trokutasti kupaći kostim Minorca za 235,00 kn, bikini brazilke Lanzarote za 155,00 kn, podstavljeni trokut bikini top Formentera dostupan u više boja za 155,00 kn.

Ženske tajice od iznimno sjajnog rastezljivog materijala s rastezljivom pasicom u struku za 159,00 kn, jeans u mornarskom stilu izrađen od ultra udobnog rastezljivog denim materijala z 315,00 kn još su neki od proizvoda iz ponude a Calzedonia webshop akcija donosi besplatnu dostavu na sve.

Calzedonia webshop akcija donosi besplatnu dostavu i za narudžbu sljedećih proizvoda: cropped trapez jeans s praktičnim prednjim i stražnjim džepovima te kopčanjem gumbima s patentnim zatvaračem za 285,00 kn, prozirne hulahopke s točkastim uzorkom 15 den za 79,90 kn i drugih proizvoda.

Iskoristite Calzedonia webshop akciju i nabavite razne proizvode po super cijenama uz besplatnu dostavu za sve narudžbe bez obzira na iznos. Pratite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Calzedonia webshop akcija vrijedi 1. svibnja 2022. godine.