Calzedonia katalog

Calzedonia katalog

Calzedonia katalog zima 2013

Calzedonia katalog zima 2013 vrijedi do isteka zaliha.

Calzedonia katalog – nova ženska kolekcija iz Calzedonie, najpoznatijeg talijanskog branda čarapa i kupaćih kostima. Pogledajte novi Calzedonia katalog i zablistajte i u hladnim zimskim danima s ovom izvanrednom ponudom.

Tvrtka Calzedonia nudi široki asortiman ženskih  čarapa, ženskih i dječjih čarapa s gaćicama, kratkih, dugih čarapa, dokoljenica (za novorođenčad, dječjih, ženskih i muških), te dječji, ženski i muški kupaći program. U ovom Calzedonia katalog izanju pronaći ćete novu Calzedonia kolekciju ženskih čarapa. Vrhunska kvaliteta i  savršen dizajn glavne su odlike proizvoda ove modne kuće. Za ove blagdane Calzeonia predlaže dominaciju crne i zlatne boje; jednobojno ili zanimljive uzorke u raznim kombinacijama. 

Crno je elegancija, zlato je glamur – Calzedonia ih spaja za najbolji zavodljivi blagdanski outfit – pogledajte novi Calzedonia katalog i otkrijte novu kolekciju čarapa i tajica za sezonu jesen/zima 2013/2014.

Pratite Calzedonia katalog s nama i dalje i uvijek budite u tijeku s najnovijim modnim  trendovima, a za još više modnih prijedloga posjetite našu rubriku Odjeća i odaberite još neki od aktualnih kataloga.

Calzedonia katalog vrijedi do isteka zaliha.