Calzedonia katalog Kupaći kostimi

Calzedonia katalog Kupaći kostimi 2018

Calzedonia katalog Kupaći kostimi vrijedi do isteka zaliha.

Novi Calzedonia katalog donosi Vam najbolje od kolekcije kupaćih kostima za sezonu 2018. jednog od najpoznatijih svjetskih brandova beach mode. Prelistajte katalog, upoznajte se s novom Calzedonia kolekcijom i izaberite svoj model za ovo ljeto. Katalog vrijedi sve do istek zaliha.

Visoke temperature stigle su naglo i vrlo rano ove godine, zbog čega su mnogi već krenuli u potragu za novim kupaćim kostimom. Ako ste i vi među njima, svakako preporučamo novi Calzedonia katalog, u kojem ćete zasigurno pronaći odgovarajući model ili barem inspiraciju za daljnju potragu.

Calzedonia brand već dugi niz godina predvodnik je modnih trendova kad je riječ o kupaćim kostimima i ostaloj beach modi, a ove godine trendovi se bez puno iznenađenja ali ipak s dozom prepoznatljive razlike, nastavljaju na prošlogodišnje. Prelistajte Calzedonia katalog i upoznajte se s Calzedonia kolekcijom kupaćih kostima za 2018.godinu.

Novi Calzedonia katalog nudi zaista veliki izbor elegantnih jednodijelnih modela, neupitnog trendy dizajna i boja te krojeva zahvalnim za bilo koju tjelesnu građu i figuru. Jednodijelni kostimi nosit će se, ako je suditi po novoj Calzedonia kolekciji, ovoga ljeta još više nego 2017. godine.

U pogledu uzoraka, cvjetni uzorci, tropski motivi i vječne pruge nezaobilazni su na Calzedonia kupaćim kostima i ovo ljeto. Boje su tipčno ljetna plava u svim nijansama te bijela, ali i vojnički zelena te žarko crvena. Prelistajte cijeli Calzedonia katalog i upoznajte se s cjelokupnom kolekcijom za ljeto 2018.

Za još više modnih prijedloga posjetite naše rubrike Modni katalozi ili Odjeća i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.

Calzedonia katalog kupaćih kostima vrijedi za sezonu Ljeto 2018.