C&A katalog proljeće

C&A katalog Proljeće 2017

C&A katalog Proljeće 2017 vrijedi od 30.03.2017 do isteka zaliha.

Novi C&A katalog – nova dječja kolekcija za sezonu proljeće 2017 – dječja odjeća iz C&A dizajnerskog studia, udobna i ugodna na dječoj koži zbog velikog udjela bio pamuka, kvalitetne izrade i dopadljivog dizajna koji će oduševiti klince; prelistajte katalog i provjerite nove komade u C&A kolekciji za aktualnu sezonu; ponuda vrijedi od 30. ožujka 2017.godine do isteka zaliha.

U novom C&A katalogu očekuju Vas novi modeli odjeće za djecu svih uzrasta. Poznata C&A linija odjeće za djecu Palomino obuhvaća odjeću veličina za djecu od dvije do šest godina a u nova kolekcija oduševit će djecu koja uživaju u oblačenju i sređivanju. Djeca od dvije do šest godina sjajno se osjećaju gradeći vlastiti stil iz golemog izbora koje C&A nudi.  Za one veće, C&A je pripremio nove komade iz linije Here & There, koja obuhvaća odjeću za djecu od sedam do četrnaest godina, za sve koji se žele uklopiti, ali uz dodatak nečeg posebnog i individualnog.

Uz provjerenu C&A kvalitetu i prepoznatljiv dizajn usklađen s najnovijim modnim trendovima, roditelji će biti zadovoljni i pristupačnim cijenama C&A komada. U novom C&A katalogu provjerite sve i nabavite novu odjeću za klince uz minimalan trošak.

Pratite C&A  s nama i dalje, u našoj rubrici  C&A katalog možete pronaći sve najnovije kataloške objave ovog modnog branda. Želite li pogledati nove kolekcije i drugih modnih brandova, posjetite naših rubrika   Modni katalozi,  Odjeća ili Za djecu i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.

Novi C&A katalog  vrijedi od d 30. ožujka 2017.godine do isteka zaliha.