C&A katalog proljeće

C&A katalog proljeće

C&A katalog proljeće 2014

C&A katalog proljeće vrijedi do isteka zaliha.

Novi C&A katalog – Nova kolekcija ženske modne odjeće, obuće i modnih detalja za predstojeću sezonu proljeće/ljeto 2014. godine,i  Prelistajte novi C&A katalog i obucite se moderno, udobno i povoljno u C&A prodajnim mjestima. Katalog vrijedi do isteka zaliha.

U novom C&A katalog izdanju ova modna kuća predstavlja Vam svoju novu kolekciju iz linje ženske modne odjeće. Lagane jakne, baloneri i blejzeri, prsluci, tunike, bluze i košulje u ženstvenom stilu, duge haljine na bretele u živim bojama, kratke haljine i klasične duljine haljina kratkih rukava s cvijetnim uzorkom, romantične bijele ili u safari stilu, mini suknje, suknje do koljena i duge gipsy suknje, sportske majice s natpisima, hlače, tajice i kombinezoni, kratke hlače, sexy kožne kratke hlače i  mini suknje, donje rublje i modni detalji – šalovi i marame, sunčane naočale i torbe – sve to pronaći ćete na stranicama novog C&A katalog izdanja.  

C&A – dobar, povoljan i uvijek spreman za novo iznenađenje. Aktualna posebna ponuda iz C&A prodajnih mjesta nastavlja tradiciju ponude odlične mode za cijelu obitelj, dobre kvalitete i povoljnih cijena.   Ženstveno i elegantno, ali i udobno i ležerno ovaj stil odražava način života mladih, modno osviještenih žena.

Ne zaboravite da je C&A  danas  jedno od vodećih svjetskih poduzeća koje se orijentira na uporabu  bio-pamuka, pa cjelokupna kolekcija odjeće od pamuka u C&A sadrži 13 % odjeće od bio-pamuka. Budite modno i ekološki osviješteni uz novi C&A katalog. 

Prelistajte cijeli C&A katalog za sezonu proljeće/ljeto 2014. godine i odaberite svoju kombinaciju. Pratite C&A s nama i dalje, a za još više dobrih modnih ponuda potražite i druge aktualne kataloge iz naših rubrika Modni katalozi, Odjeća i Obuća.

C&A katalog proljeće/ljeto 2014. vrijedi sve do isteka zaliha.