C&A katalog

C&A katalog

C&A katalog

C&A katalog ljeto 2015 vrijedi od 30.04.2015 do isteka zaliha

Novi C&A katalog – najbolje od nove kolekcije za sezonu ljeto 2015; moderno, kvalitetnih materijala ugodnih za kožu i okoliš i po zaista pristupačnim cijenama. Prelistajte katalog i upoznajte se s novom C&A kolekcijom. Ponuda kataloga vrijedi od 30. travnja 2015. godine do prodaje zaliha.

C&A kao kompanija posluje   više od 170 godina a njihovi počeci u tekstilnoj industriji sežu još dalje u prošlost. Generacijama je kompanija C&A, koja je u obiteljskom vlasništvu, uspješno predvodila ponudu pristupačnije odjeće najnovijih stilova i mode. C&A modni brand nudi dugotrajne, kvalitetne odijevne predmete i modne dodatke izrađene   korištenjem materijala i proizvodnih procesa koji štite prirodne resurse i sigurni su za ljude te ima vodeću ulogu u korištenju organskog pamuka. Svi C&A proizvodi od organskog pamuka su pojedinačno certificirani od strane Organic Content Standard (OCS)-a ili Global Organic Textile Standard (GOTS). Svaki bio pamuk odjevni predmet je načinjen od 100% organskog pamuka (nikada miješanog).

Zavirite na stranice novog C&A kataloga i upoznajte se s novom C&A kolekcijom za sezonu ljeto 2015. Pratite C&A kataloge s nama i dalje; sve najnovije C&A kataloge možete pronaći na našim stranicama u rubric iC&A katalog. Pozivamo Vas da pogledate i novi C&A katalog Kids s odličnim modelima dječje odjeće za proljeće/ljeto 2015. Želite li pogledati nove kolekcije i drugih modnih brandova, posjetite naše rubrike Modni katalozi i Odjeća i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.

Novi C&A katalog  vrijedi od 30. travnja 2015. godine do prodaje zaliha.