C&A katalog

C&A katalog

C&A katalog Denim

C&A katalog vrijedi do prodaje zaliha.

Novi C&A katalog – nova Denim linija iz C&A dizajnerskog studia – Naturally Denim, Naturally You – pogledajte novi C&A katalog i pronađite inspiraciju za novi proljetni look. Ponuda vrijedi sve do isteka zaliha.

U C&A ove sezone sve se vrti oko trapera; Lako nosivi komadi, nove palete boja, lagani materijali i neočekivane teksture moto je nove C&A Denim kolekcije. Novi C&A katalog Denim predstavlja Vam novu kolekciju traper odjeće te ležernih i elegantnih vesti, bluza i majica koje će se savršeno uklopiti s nekim od traper krpica s polica C&A trgovina. Pozdravite proljeće uz novu C&A proljetnu kolekciju, pogledajte katalog i odaberite svoju kombinaciju.

Traper u svim varijacijama; na dugim, capri i kratkim hlačama, haljinama, suknjama, jaknama i prslucima, klasični krojevi traper hlača za sve tjelesne građe, širi modeli hlača na gumu za maksimalnu udobnost, svijetli ili tamni tonovi, jednobojna klasika ili s uzorkom – jednostavno traper u svim varijacijama. Novi C&A katalog donosi najbolje od proljetne denim kolekcije za žene, muškarce i djecu.

Prelistajte novi C&A katalog i odaberite svoj model za ovo proljeće. Pratite C&A novosti s nama i dalje; sve najnovije kataloške objave ove modne kuće donosimo Vam na našim stranicama. Pratite online kataloge i informirajte se iz udobnosti svog doma prije odlaska u kupnju, uštedite si vrijeme i novac. Uz C&A katalog preporučamo Vam i brojne druge aktualne kataloge iz naših rubrika Modni katalozi ili Odjeća.

C&A katalog Denim vrijedi do isteka zaliha.