C&A katalog

C&A katalog

C&A katalog

C&A katalog Božić 2013, vrijedi do isteka zaliha

Prelistajte C&A katalog za Božić 2013 s proizvodima dostupnim u C&A Hrvatska trgovinama. Na zadnjoj stranici kataloga donosimo vam popis svih C&A poslovnica.

Volite li C&A svakako im se pridružite putem facebooka na službenom fan page-u: C&A službeni Fan page

Iz C&A katalog specijalnog božićnog izdanja izdvajamo neke od najatraktivnijih artikala:

Odjeća za svečane prigode kakvima obiluje mjesec prosinac, ženska, muška i dječja svečana odjeća po povoljnim cijenama – kratak je opis ovog C&A katalog izdanja.

Mala crna haljina bez rukava s resama,  crna sa sivim detaljima na prednjici ili crna s dugim rukavima, svaka za 149,00, C&A katalog prijedlozi su za svečane prosinačke prigode. 

Za muškarce C&A katalog donosi ponude  sakoa za 299,00 kuna, bijele košulje s crnim obrubima za  129,00,  majica za  69,90 te kardigana i pulovera.

Za “male muškarce” C&A katalog ima super ponude košulja s kravatom za   za 129,90 kuna, koliko stoje i traperice te set kardigan + košulja za 179,00 kuna. Djevojčice će se oduševiti malim haljinama  za svečane prigode, koje stoje samo 79,90 kuna.

Prelistajte cijeli C&A katalog i uživajte u ovoj blagdanskoj ponudi, a za još više dobrih modnih prijedloga zavirite u našu rubriku Odjeća i odaberite još neki od aktualnih prosinačkiih kataloga.

C&A katalog Božić vrijedi sve do isteka zaliha.