Bure katalog neprehrana Jesen 2017

Bure katalog neprehrana Jesen 2017 vrijedi do isteka zaliha.
1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (0)
Loading...
Lajkaš? Bure katalog neprehrana Jesen 2017?!
Bure katalog neprehrana

Bure katalog neprehrana

Bure katalog neprehrana Jesen 2017

Bure katalog neprehrana vrijedi do prodaje zaliha.

Novi Bure katalog – nove ponude s odjela neprehrane u Bure trgovinama – ženska, muška i dječja  odjeća Benetton, Tom Tailor i  Tally Weijl, Done by Deer, Elodie Detaila i Skip Hop asortiman opreme za bebe i djecu, povoljne ponude školskog pribora i opreme i druge Bure akcije; prelistajte katalog i provjerite sve. Ponude vrijede do prodaje zaliha.

Bure d.o.o.  je tvrtka sa sjedištem  u Biogradu na Moru, s  više od 20 godina poslovanja  u trgovini mješovitom robom na području Zadarske županije i šire. Bure Cash&Carry jedan je od lidera na tržištu HoReCa-e na području Zadarske županije. U novom Bure katalogu pogledajte najatraktivnije ponude s odjela neprehrane za aktualno razdoblje.

Bure katalog posebno izdvaja ponude Benetton woman, men, girls i boys kolekcije, čije modele možete pogledati na naslovnoj stranici kataloga, kao i  Tom Tailor i  Tally Weijl kolekcije za cijelu obitelj, kojih izbor možete pogledati na posljednjoj stranici kataloga.

Bure katalog predstavlja i novo u ponudi Bure trgovina: Done by Deer, Elodie Detaila i Skip Hop asortiman opreme za bebe i djecu, povoljne ponude školskog pribora i opreme uključujući anatomske školske trobe s kotačima ili bez, s motivima Hello Kitty, Cars i drugih. U Bure katalogu očekuje Vas i odlična ponuda odjeće za bebe i djecu.

Prelistajte cijeli Bure katalog i upoznajte se s kompletnom akcijskom ponudom za lipanj u Bure trgovinama. Pratite Bure kataloge s nama i dalje i ne propuštajte Bure akcije, a za još više dobrih prilika za uštedu provjerite i druge kataloge iz naših rubrika Za djecu, Škola 2017 ili Odjeća

Novi Bure katalog vrijedi do prodaje zaliha.

Lajkaš? Javi prijateljima za Bure katalog neprehrana Jesen 2017

Komentirajte!
Bure katalog neprehrana Jesen 2017

    Katalozi.net
    by Katalozi.net

    Katalozi.net prate aktualna katalog izdanja domaćih i stranih tvrtki i pravovremeno obavještava svoje korisnike o trenutno najboljim katalog akcijama. Informacija je ta koja štedi novac! Za vas je ovdje sve besplatno. Budite uz nas!