Bubamara katalog

Bubamara katalog

Bubamara katalog siječanj

Bubamara katalog vrijedi od 12.01. do 31.01.2017.

Novi Bubamara katalog donosi bogat izbor opreme, odjeće i igračaka za bebe i malu djecu, po pristupačnim cijenama; prelistajte katalog, upoznajte se s novostima i kupujte kvalitetni dječji asortiman po najboljim cijenama. Ponude iz kataloga vrijede od 12. do 31. siječnja 2017. godine.

Iz novog Bubamara katalog izdanja izdvajamo: Freeon vrtić za igru lavić sa izdržljivom i gustom mrežom, te otvorom na patent zatvarač, dimenzije: 100 x 85 cm za 669,90 kuna, Freon auto sjedalica dječja Aurora, karakteristike: postavlja se u suprotnom smjeru vožnje (grupa 0+) i u smjeru vožnje (grupa I), sjedište sa inovativnim oblikom apsorbira silu koja nastaje prilikom sudara, naslon za glavu podesiv u četiri visine, četiri pozicije nagiba za maksimalnu udobnost, sigurnosni pojas u pet točaka.

Freon lagana kolica Lux plava, koja prate trend modernog dizajna i praktične upotrebe, te nude udobnost i optimalnu okretljivost, za 999,00 kuna, Drewex dječji krevetić natalija, bijeli – podnica krevetića je podesiva u tri visine, četiri kotačića i pomična, stranica sa zaštitom od grizenja, za 1.199,00 kuna, Freon kvadratni vrtić – siguran i miran kutak za igru Vašeg mališana. Jednostavno se sklapa i zauzima malo mjesta, dimenzije: 93 x 93 x 78 cm za 399,99 kuna također su u Bubamara katalog ponudi za siječanj.

Iz novog Bubamara katalog izdanja izdvajamo i Chicco hranilicu – karakteristike: primjerena za djecu od 6 mjeseci do 3 godine, s praktičnim, prilagodljivim pladnjem, s integriranom ručkom, koja omogućuje lakše nošenje, s pojasevima za pričvršćivanje na stolicu te pojasom sa tri točke vezivanja za sigurnost djeteta, sastavljena: 32 x 35,5 cm a sklopljena: 36 x 11 cm, težina: 2 kg za 269,00 kuna, Mam grijač bočica, primjeren za sve vrste bočica, čaša i šalica, automatski nadzor temperature i zaštita od pregrijavanja osiguravaju željenu temperaturu hrane. viši rub i dulja ručka omogućuju jednostavnije namještanje u grijač i vađenje iz njega, za 199,90 kuna.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve aktualne ponude iz Bubamara trgovina. Pratite i sve ostale objave u našoj rubrici Bubamara katalog i saznajte na vrijeme za sve novosti i akcijske ponude najbolje baby opreme. Za još više dobrih ponuda potražite i druge kataloge iz naše rubrike Za djecu.

Novi Bubamara katalog vrijedi od 12. do 31. siječnja 2017. godine.