Bubamara katalog rujan

Bubamara katalog rujan

Bubamara katalog rujan

Bubamara katalog rujan vrijedi od 12.09. do 30.09.2017.

Novi Bubamara katalog donosi pregled aktualne ponude u Bubamara trgovinama – kvalitetna oprema za bebe i malu djecu najboljih proizvođača, odjeća, obuća, igračke, razna pomagala i ostali baby asortiman; prelistajte katalog i provjerite sve. Ponude vrijede od 12. do 20. rujna 2017. godine.

U novom Bubamara katalogu potržite: Freeon autosjedalica saturn plus, Red, karakteristike: potpora za glavu podesiva u sedam visina, bočna zaštita u području glave i bokova, leđni naslon podesiv prema visini djeteta, dodatni podložak za dijete, skidiv, skidiva i periva navlaka, istovremeno podešavanje visine ramenih pojaseva, gupa I,II,III (od 9 do 36 mjeseci), za 559,90 kuna, Chicco autosjedalica Booster Quasar Plus, crvena za 119,90 kuna.

Chicco dječja kolica Lite Way Complete Red, sigurnosni pojas sa pet točaka vezivanja, pojedinačni prednji kotači olakšavaju upravljanje kolicima, naslon za leđa podesiv u pet položaja, naslon za noge podesiv u dvije pozicije, velika košara za potrepštine. Sklopljena kolica: 29 x 30 x 107 cm.
Težina kolica: 7,5 kg, do 22 kg težine., za 1.09990kn, Reer zaštita za kišu za 99,900,  Freeon putni krevetić medo, 120X60 CM, karakteristike: kotači za pomicanje, priložena: podloga i torba za transport, može se upotrebljavati kao vrtić, dimenzije: 120 x 60 cm, za 499,90 kuna također su u Bubamara katalog ponudi.

Novi Buba mara katalog izdvaja i: “buba gnijezdo” za novorođenče za siguran odmor i spavanje, sigurniji osjećaj za roditelje kada beba spava sa njima u krevetu, lagano za prenošenje, super artikl za putovanja ( korištenje u apartmanima, hotelskim sobama…), može se koristiti u krevetićema , na krevetima, u većim košarama za kolica ( nosiljkama) , kao podloga za presvlačenje -gnijezdo pruža osjećaj sigurnosti, namijenjeno za bebe od 0 do 4 mjeseca, ali je individualno od bebe do bebe, za 2.99,90 kuna.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve aktualne ponude iz Bubamara trgovina. Pratite i sve ostale objave u našoj rubrici Bubamara katalog i saznajte na vrijeme za sve novosti i akcijske ponude najbolje baby opreme. Za još više dobrih ponuda potražite i druge kataloge iz naše rubrike Za djecu.

Novi Bubamara katalog vrijedi od 12. do 20. rujna 2017. godine.