Bubamara katalog

Bubamara katalog

Bubamara katalog

Bubamara katalog vrijedi od 13.03. do 31.03.2018.

Novi Bubamara katalog donosi odlične ponude kvalitetne opreme za djecu i bebe; dječji krevetići, kolica, sjedalice za automobil, hranilice i razna druga oprema najboljiih proizvođača po pristupačnim cijenama, uz mogućnost još povoljnije kupnje uz Bubamara karticu; prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i provjerite sve nove Bubamara akcije. Katalog vrijedi od 13. do 31. ožujka 2018. godine.

U novom Bubamara katalog izdanju potražite: Bubaba dječji set za spavanje 8u1 Medvjedićev San, koji sadrži: Kuba krevetić bijele boje, od borovog drva, na čijoj je stranici moguće ukloniti dvije letvice, a dno krevetića je prilagodljivo u 3 visine; primjeren za madrac dimenzije 120 x 60 cm te madrac sa skidivom i perivom navlakom, dimenzije 120 x 60 x 10 cm, 6-dijelna posteljina koja se sastoji od jastuka i jastučnice, ogradice, pokrivača, navlake za pokrivač sa zatvaračem i plahte jersey sa lastikom, za 999,90 kuna.

Iz ponude kolica u novom Bubamara katalogu izdvajamo Freeon dječja kolica Trend kolica i koja maju udobnu duboku košaru s podesivim leđnim naslonom te autosjedalicu koja se može postaviti u oba smjera; sustav koji apsorbira udarce
i kotači punjeni gelom jamče besprijekornu vožnju i na zahtjevnijim terenima, s nožnom kočnicom, podesiva ručka i skidiva prednja zaštita na sjedalu izrađene su od kvalitetne eko kože, a tekstilni dio izrađen od kvalitetne prozračne tkanine. S kolicima dolaze dodaci: navlaka za noge, kišna navlaka, torba za potrepštine s podlogom za prematanje, košara za kupnju i mreža protiv komaraca, dostupna 4.599,90 kuna.

Freeon autosjedalica Ceres crvena primjerena je za djecu od 9 do 36 kg (grupa I, II, III), po visini podesiva potpora za glavu, jednostavno podešavanje visine pojaseva, udobna unutarnja podloga osigurava udobno sjedenje, sigurnosni pojas u pet točaka, mogućnost postavljanja naslona za svaku dob djeteta, jednostavno namještanje s Top Tether i Isofix sistemom za 1.299,90 Freeon drvena hranilica Moon s pladnjem, primjerena za djecu koja već samostalno sjede (od 6 mjeseci nadalje); visina sjedećeg dijela i naslon za noge mogu se postaviti u više visina a pladanj i prednja zaštita se mogu skinuti, dostupna za 699,90 kuna još su neke od Bubamara katalog ponuda.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve aktualne ponude iz Bubamara trgovina. Pratite i sve ostale objave u našoj rubrici Bubamara katalog i saznajte na vrijeme za sve novosti i akcijske ponude najbolje baby opreme. Za još više dobrih ponuda potražite i druge kataloge iz naše rubrike Za djecu.

Novi Bubamara katalog vrijedi u periodu  od 13. do 31. ožujka 2018. godine.