Bubamara katalog

Bubamara katalog Igračke

Bubamara katalog vrijedi od 06.11. do 31.01.2018.

Novi Bubamara katalog igračaka – veliki izbor zabavnih i edukativnih igračanka koje će razveseliti svako dijete – prelistajte katalog, upozajte se s ponudom i odaberite već sada božićne poklone za najmlađe. Uz članstvo u Bubamara klubu igračke možete nabaviti po posebno dobrim Klub cijenama! Ponude iz kataloga vrijede od 6. do 31. siječnja 2018. godine.

Iz ponude u novom Bubamara katalogu izdvjajamo: Bright Starts centar za igru s rotirajućim sjedalom (360º) pomoću kojih može dijete poskakivati i istraživati brojne zanimljive zvučne igačke i upotrebljavati čak 12 različitih aktivnosti koje potiču razvoj motoričkih sposobnosti i koordinaciju oko-ruka. Sjedalo je podesivo na pet visina. Leđni naslon je povišen i nudi djetetu još veću potporu; dimenzije: 31 x 42 x 51 cm, primjereno za djecu od 6 mj. Nadalje, za 799,90 kuna, Bright Stars Prijatelj s trakicama – Medo,  za 199,90kn

Fehn podloga za igru lisica – s lukom na kojeg su pričvršćene igračke koje potiču djetetova osjetila. Na zabavnoj podlozi se dijete može igrati sa zvečkom, pogledati u ogledalo, upotrijebiti grickalicu ili se samo igrati sa slatkim motivima. Prilikom dodirivanja, promatranja i istraživanja podloge, dijete će doživjeti mnoga iznenađenja; primjereno za pranje u perilici rublja; dimenzije: 105 x 80 cm; primjerno za djecu od rođenja nadalje, za 469,90 kn također su u Bubamara katalog ponudi.

Novi Bubamara katalog izdvaja i Chicco „Kako se osjećaš“ Teddy – mekani medvjedić je simpatična i poučna igračka koja potiče djetetov socijalnoemocionalni razvoj i sposobnosti prepoznavanja raspoloženja, a djetetu nudi osjećaj pripadnosti i sigurnosti, primjereno za djecu stariju od 6 mjeseci, za 27990kn , prstenovi za slaganje za 109,90 kn, Zabavni telefon a povlačenje koji ima simpatično lice, brojčanik na okretanje, zvukovi zvona i oči koje se miču gore-dolje dok je beba povlači; za 139,90 kn, Psić ili Seka sveznalica 379,90 kn…

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve aktualne ponude iz Bubamara trgovina. Pratite i sve ostale objave u našoj rubrici Bubamara katalog i saznajte na vrijeme za sve novosti i akcijske ponude najbolje baby opreme. Za još više dobrih ponuda potražite i druge kataloge iz naše rubrike Za djecu ili Božić 2018.

Novi Bubamara katalog vrijedi u periodu od od 6. do 31. siječnja 2018. godine.