Bosch katalog

Bosch katalog

Bosch katalog

Bosch katalog grijanje vrijedi od 16.09. do 30.11.2013 godine

Bosch katalog – Grijanje: Boshc sustavi grijanja za sve Vaše zahtjeve, brzi za instaliranje jednostavni za rukovanje, akcija paketa s kotlovima na kruta goriva, kondenzacijskom i solarnom tehnologijom – prelistajte novi Bosch katalog i pripremite se za nadolazeće hladne zimske dane uz pomoć vrhunske tehnologije.

 

Kondeznacijski paketi, konvencionalni paketi Komfort, solarni paketi Komfort, Basic, Solar Light, i  Topas, lijevnaoželjezni pleteni kotlovi, pleteni paketi Buderus i Dual, pirolitički kotlovi, električne akumulacijske griijalice vode i električni pločasti konvektori – prelistajte cijeli Bosch katalog i odaberite svoj izvor topline za ovu zimu. Uz poznatu Bosch kvalitetu i jamstvo garancije u trajanju od 5 godina, ponuda Bosch katalog izdanja Grijanje zadovoljit će ukuse svih pravih poznavatelja tehnike.

 

Pogledajte ponudu Bosch katalog Grijanje i budite u tijeku s najnovijim trendovima u svijetu tehnologija grijanja. Pratite Bosch s nama i dalje, kao i sve ostale kataloge iz rubrika Tehnika i Interijeri u kojima ćete pronaći sve najbolje ponude vodećih proizvođača i prodavača sličnog asortimana. Ponuda Bosch katalog Grijanje vrijedi od 16. rujna do 30. studenog 2013. godine.