Bitechnique katalog

Bitechnique katalog

Bitechnique katalog

Bitechnique katalog vrijedi od 25.01. do 08.02.2013 godine

Bitechnique katalog rasprodaja zbog inventure donosi na sjajnoj akcijskoj ponudi brojne tehničke uređaje. Tu su artikli poput fotoaparata, ali i modernijih gadgeta, a Bitechnique katalog rasprodaja donosi zaista sjajnu cijenu za njih!

Tako je na Bitechnique katalog rasprodaja donio akciju na fotoaparate koji su jeftiniji 350 kuna! Naime, oni se mogu kupiti već od 399 kuna što ih čini i sjajnim poklonom povodom Valentinova, a mogu se kupiti u raznim bojama poput ružičaste ili pak klasične crne i sive.

Na akciji Bitechnique katalog rasprodaja nalazi se i Playstation 3 sa gratis igricama, a njegova cijena sad je samo 2.399 kuna! Ako ste ljubitelj modernih gadgeta, zasigurno u svojoj kolekciji morate i imati tablet, a ako ga nemate, možete ga nabaviti već od 699 kuna!

No, to nije sve! Bitechnique katalog rasprodaje tehnike donosi i druge uređaje. Tako se od tehnike mogu kupiti i LCD televizori, ali i mini linije za samo 399 kuna! Tu su naravno i perilice rublja, a ako vam treba nova, morat ćete izdvojiti samo 1.999 kuna!

Što je još na akciji Bitechnique katalog rasprodaja tehnike pogledajte kod nas a što imaju drugi provjerite u rubrici ‘Tehnika‘.