Bipa klub vjernosti za najmlađe, Bipo klub kartica

Bipo klub je program vjernosti Bipa trgovina za trudnice i roditelje sa djecom do treće godine.
Sa Bipo klub učlanjenjem dobivate Bipo klub karticu sa kojom ostvarujete mnoge pogodnosti, a jedna od njih je i 10% popusta kroz cijelu godinu na cjelokupan bebi asortiman. Sljedeća pogodnost je da vaše dijete za svaki svoj rođendan do treće godine dobiva rođendanski poklon, znači za prvi, drugi i treći rođendan, kao i ostale druge ponude i iznenađenja koja vas očekuju.

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezana za Bipo klub, informacije možete dobiti na besplatnom broju telefona 0800 20 20 30 ili napisati mail na adresu bipoklub@bipa.hr.

Za učlanjenju Bipo klub ne morate imati Bipa Card karticu. Pogodnosti Bipo kluba možete koristi čim vam na kućnu adresu stigne vaša Bipo klub kartica koja stiže u roku deset dana od registracije na bipoklub.hr stranici.

Pogodnosti Bipo kluba možete koristiti i u trudnoći te sve do djetetove četvrte godine života. Za trudnice Bipo pogodnosti vrijede devet mjeseci, te je potrebno nakon rođenja djeteta upisati podatke o djetetu te možete nastaviti sa Bipo pogodnostima.

Rođendanski poklon za dijete dobit će te uz predočenje kupona. A kupon dobivate pri prvoj kupnji u Bipa trgovini, u razdoblju od jednog dana i tri mjeseca od djetetovog rođendana. Na računu će biti isprintan kupon. Kupon možete odmah u Bipa trgovini zamjeniti za rođendanski poklon.

Ukoliko imate više djece, potrebno je upisati djetetove podatke na Bipoklub stranicu. Jedna Bipo klub kartica vrijedi za više djece.
Aktualne Bipa akcije i kataloge te što se nudi u Bipa trgovinama, a svakako ne bi smjeli propustiti možete pogledati ovdje: Bipa.

Bipa Bipo klub

Bipa Bipo klub