Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog vrijedi od 13.04. do 30.04.2017.

Novi Bipa katalog donosi: 40 posto popusta na sve Hugo Boss mirise, 30 posto na sve Bruno Banani mirise, 30 posto popusta na sve Nivea gelove za tuširanje, 30 posto na sve Old Spice proizvode, 30 posto na sve Čupko proizvode za depilaciju, 40 posto popusta na sve Jar deterdžente za strojno pranje posuđa te na sve Glade osvježivače prostora i mirisne svijeće i druge Bipa akcije – prelistajte katalog i provjerite sve. Ponude vrijede od 13. do 30. travnja 2017. godine.

Za 10. rođendan Bipa katalog Vam donosi:  40 posto popusta na sve Hugo Boss mirise, 30 posto na sve Bruno Banani mirise, 30 posto popusta na sve Le Petit Marseillais proizvode za njegu tijela, na sve Schwartzkopf Glis proizvode za njegu kose i Taft proizvode za oblikovanje kose, 40 posto na sve Rexona dezodoranse,  30 posto na sve Maybelline proizvode, na sve Palette boje za kosu.

30 posto popusta na sve Batiste šampone za suho pranje kose, 30 posto na sve Nivea gelove za tuširanje, 30 posto na sve Old Spice proizvode, 30 posto na sve Čupko proizvode za depilaciju, , 30 posto na svu Becutan kozmetiku za bebe i deterdžente, 30 posto popusta na sve Jar denterdžente za ručno pranje posuđa te na sva Sanitar sredstva za čišćenje također su u Bipa katalog ponudi.

Novi Bipa katalog izdvaja 40 posto popusta na sve Jar deterdžente za strojno pranje posuđa te na sve Glade osvježivače prostora i mirisne svijeće, 30 posto popusta na sva Bref sredstva za čišćenje i osvježavanje wc školjki, 30 posto na sve Zewa toaletne papire, kuhinjske ručnike i papirnate maramice, 30 posto popusta na sve Violeta vlažne maramice i pelene za bebe…

 

Prelistajte katalog i provjerite sve Bipa akcije poznatih brandova. Pratite redovito našu rubriku  Bipa katalog, saznajte na vrijeme za nove Bipa akcije i štedite pri kupnji. Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike Kozmetika.

Novi Bipa katalog vrijedi  od 13. do 30. travnja 2017. godine.