Bipa katalog Rijeka

Bipa katalog Rijeka

Bipa katalog Rijeka

Bipa katalog Rijeka vrijedi od 31.01. do 10.02.2013. ili do istaka zaliha.

Otvaranje nove Bipa poslovnice u Rijeci!
Potražite novu Bipa poslovnicu na adresi Zametska cesta 59a, Rijeka , 31.01.2013. u 8h i iskoristite najbolje popuste dobrodošlice!

Sve do 10 veljače Bipa katalog Rijeka svojim sugrađanima donosi izvrsne ponude! Riječ je o akciji u pola cijene gdje su mnogi odlični proizvodi sniženi!

Tako je Bipa katalog osim kozmetike snizio i proizvode za održavanje kučne i osobne higijene. Na akciji povodom otvaranja Bipe u 31. siječnja Bipa će dati sjajne popuste. A na standardnoj akciji našli su se također brojni proizvodi.

Tako je Bipa katalog snizio Persil za 50 posto i samo 23.95 kuna platit ćete 1,6 kg pakiranja. Tu je i veliki Ornel za 14.95 kuna. a snićen je i odlični Perwoll za crnu odjeću.

Na akciji Bipa kataloga našao se i osvježivač za WC Bref koji sad košta tek 7.95 kuna. Tu je i Sindy toaletni papir s 2 role gratzis za samo 9.45 kuna.

Bipa je u akciji donijela i refil sapuna za ruke Palmolive koji sad košta 5.95 kuna, a Schauma šampon košta samo 6.95 kuna!!! Na akciji Bipa kataloga je i Schauma šampon kojemu je cijena8.95 kuna – sve u pola cijene!

Valja istkanuti kako je na akciji i sva dekorativna kozmetika koja je snižena čak 25 posto! Što je još sniženo u Bipa katalogu pogledajte kod nas a što imaju drugi pogledajte u rubrici ‘Kozmetika‘.